Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Ако се позоваваме на субективизма, можем да определим всяка творба за слаба. Всеки сам решава дали да го прави. Но поне може да бъде по-конкретен, за да не изглеждат думите му просто хвърлени в пространството, колкото и това да го отдалечава от екранният образ :) _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 8:54 pm Заглавие: |
|
|
ako искаш да повикаме водопроводчик за да го попитаме за субективното му мнение? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Признавам си, аз съм водопроводчика в темата, но мисля че ники михайлов, Bicubic, Kliment, epixs не са. И ако мога да си позволя да отбележа, те бяха доста конкретни в коментарите си. Едва ли е от ползя някому да кажеш "не ставаш". С това само го хвърляш на акулите, не го учиш да се пази от тях, Особенно когато думите са казани, от човек с твоите качества и позиции.
Май заприличах на обществен защитник, без да съм искал да се явявам като такъв, за което моля да ме извините.
Млъквам.
И още веднъж Implante, Честит Рожден Ден. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:53 pm Заглавие: |
|
|
първият знак на компютърната фирма и първият вариант на логото за велосипедните дрехи с необходимата доработка биха могли да се получат. останалите неща не ми допадат.
отделно всички знаци са представени по изключително неподходящ и грозен начин, който би окепазил впечатлението дори и от добре изпълнен знак. _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Логата са слаби! Всичките! Има ли нужда да го пързаляме, че стават?
Това не означава, че един ден няма да се получат нещата. Е, не означава и че ще се получат ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 10:34 pm Заглавие: |
|
|
6e go karam na to4ki w priwidno podreden, no wsy6nus haoti4en red
1. prebroih 4 loga s edin i sy6t font (ne 4e i az ne sym prawil tazi gre6ka, no towa ne q prawi po malko gre6ka)
2. kazwa6 4e si 4el baq knijki, towa e hubawo, no w tozi bran6 e po polezno ne 4eteneto, a osmislqneto i syzercanieto (se6tam se za genialniq da Vinci, koito syzdawal swoite izobreteniq, a i ne samo, blagodarenie to4no na syzercanieto i osmislqneto)
3. ako iska6 naistina da napredne6 radwai se na "razpni go", а ne na "osanna"
4. ne znam ot kolko wreme se zanimawa6 s towa, no imai predwid, 4e logo design-a w nikoi slu4ai ne e pyrwoto stypalo - dosta dobri i opitni designeri po edna ili druga pri4ina ne sa dobri w towa naprawlenie
5. logo design-a ne e samo kompozirane na elementi i podbor na cwetowe w nego ima simwolika, filosofiq, identi4nost, dori psihologiq ako 6te6 ... razbira se da ne zabrawqme i za dejurniq marketing
6. logo designa prekrasno se opiswa ot edna moq liubima misyl - "ograni4eniqta rajdat twor4estwoto" koeto ide da re4e, 4e s malko izrazni sredstwa, dori samo s forma bez cwqt moje6 da kaje6 mnogo
7. i da zawyr6a kakto po4nah s po konkretnoto - powe4e wnimanie kym typoto _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 10:43 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Ако се позоваваме на субективизма, можем да определим всяка творба за слаба. Всеки сам решава дали да го прави. Но поне може да бъде по-конкретен, за да не изглеждат думите му просто хвърлени в пространството, колкото и това да го отдалечава от екранният образ :) |
аз ви падам на колене за тази мисъл ::::)))
П.С. Импича рожден ден ли има?
че му подарим една гьостерица :))))))))
ай честит рожден ден :) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 1:24 am Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | ... Особенно когато думите са казани, от човек с твоите качества и позиции. |
благодаря ти, дано не мислиш, че ще почна да се чуствам виновен. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smart

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Набързо, че имам работа и аз...
Към автора.....Добре си се справил!
Не го приемай навътре, ако не си "приет" при представянето. Това не те прави по-добър или по-лош граф. дизайнер ;)
Като цяло, имаш стил, имаш идеи....поздрави за труда, да се представиш итн. Добре...доста добре!
Обаче, ако ми позволиш малко критика с добро намерение:
1. Въпреки, че логата са доста приятни, много ама много се затруднявам с четливостта. Мисля, че трябва да поработиш по това
2. Използвай по първични форми, които да създават по-лесна и възприемлива асоцияция у потребителите.
3. Момента, в който ползваш червеното и черното, и някои шрифтове заедно с това, много ми напомнят на философията на логото на: Red Dot Design. Това случайно ли е?
Поздрави и давай, ще стане! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 2:29 pm Заглавие: |
|
|
smart, благодаря ти! Ще се опитам да взема предвид забележките ти. Що се отнася до червеното... ми просто ми е любим цвят (един народ, една игра, един отбор...)
ей ся сигурно си изпросих бан от модератора-левскар... :) _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:21 am Заглавие: |
|
|
Ето ви още един проект - фирмата се казва Proof Prototypes
 _________________ http://artportal-bg.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:26 am Заглавие: |
|
|
Wizard написа: | Що се отнася до червеното... ми просто ми е любим цвят |
aa и всичките ти клиенти ли са цесекари? :) много се ограничаваш по този начин _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:28 am Заглавие: |
|
|
Споредм мен наистина трябва да се опиташ да направиш нещо различно от рязане на букви и слагане в квадрат/кръг. И отделно начина, по който си представяш работите не говори много добре.... Огромни и без абсолютно никакво бяло пространство... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:31 am Заглавие: |
|
|
Добре бе човек, не разбра ли че толкова огромни нииииииииищо не правят...... трябва да отида на другия край на стаята за да го обхвана нормално с поглед....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:37 am Заглавие: |
|
|
подхождай с уважение към работата си, по по-прецизен начин...
тва като за начало преди какъвто и да е дизайн мизайн ...
гледай ся ... не е най-удачния пример, ма няма време ...
п.с: бляя аз докат напиша отече ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:37 am Заглавие: |
|
|
Букви в кръгче... И пак е голямо пробвай да вместиш всичко на 400-500рх _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
тва по-скоро така ...
ходи виж как се прави де... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Wizard

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
За уърдмарк е по-нормално да е голямо, за да се видят по-добре начертанията на буквите :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|