Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Зупа :) Оф аз сега тук се мъче с едни космически кораби. Лудница голяма _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Game Screen
Червеното не е такова(във Флаш са правени цветови корекции) и по принцип долната джучка на змиока има контур, който също съм оправял впоследствие. БТВ някой знае ли добри вектор драуин' тутс от каде мога да си взема. _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
На места си прекалил с аква ефекта - платната на корабчето има ли нужда да са лачени :/
И като осветляваш цвят с градиент, градиента не го прави да започва от чисто бяло... Изобщо не го прави бял :) Ами ако ти е червено зарчето (C5, Y100, M100, K10 примерно), тогава му пусни градиент 0, 80, 80, 0... пак -примерно. Но да е светло червено, не бяло :)
За контура; като искаш нещо да е по-напред, повече да се забелязва - важно е демек - слагаш му по-тежък контур спрямо останалите неща. На декори и тн може да не им слагаш грам контур :) Ама това е леко субективно чесно казано...
Ааа, сега видях при рибката :))
Недей да си спестяваш работа като направиш един обект и го смаляваш абсолютно същия после :) Ок, прави го, но като искаш един обект да е по-голям - дай му още детайл, а от по-малкия - извади детайл... При звездичките го видях това :)
На флаш ако ги рисуваш ти съчувствам... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Ам първо на корел ги правя и после ги импортвам във флаш. Там си е голям шит след това понеже всеки обект е различна група и групирането при корела не се запазва (намерих начин да го правя като експортвам за илюстратор и от там в новия флаш. мога да дам повече инфо за процеса ако някой го интересува). В последните неща, които правя не ползвам бяло, а както ти казваш по-светъл цвят. Ако трябва да бъда честен ползвам аквата понеже още не съм усвоил друга техника на рисуване. Сега гледам разни книги да си взема... Абе общо взето не очаквах, че ще се налага да рисувам толкоз неща, но както и да е... А за контура не може да не слагам. Трябва всичко да има контур и той да е черен. Пробвал съм примерно да е по-тъмен цвят на цвета на нещото, но си го искат черен _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 2:11 pm Заглавие: |
|
|
Тук съм избягвал дебелите контури и съм ги правил разчупени там по храната. КиК® велкоме :)
 _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Идно нову :) Ко мислите за негу _________________ Funko POP |