Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chironex
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 12:44 pm Заглавие: Относно Twisted Brush на Pixara |
|
|
Отскоро се занимавам с компютри,както май вече писах и ме заинтригува една програмка Twisted Brush.засега рисувам с нея само с мишката,все още нямам таблет/айде кога ще идва заплатаааа/.
Та въпросите са ми два:
Защо не са ми активни тоолсовете, с които се чертаят правоъгълници,градиента и всичко останало,което се намира в горната дясна част на менюто?Как да ги активирам?
И каде въобще може да се прочете или види нещо /туториали да речем/ за тая пущина?Но с английския сам скаран,търся си нещо на немски!
Ха мерси предварително,па като надраскам нещо,ще ви се покажа :) _________________ www.psytechteam.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам че използваш безплатната версия? Тя е ограничена като функционалност, затова и не ти работят повечето тулове. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chironex
|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Да -така е!Пиратствам.А нещо за самата програма,кой,как, каде,туториали? _________________ www.psytechteam.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chironex
|
Пуснато на: Сря Авг 15, 2007 9:51 am Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за изчерпателните отговори!:) _________________ www.psytechteam.org |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|