Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Май 27, 2003 11:08 pm Заглавие: За броя на регистрираните |
|
|
Абе модераторите, що не помислите за тва, до името на всеки форум да има и броя на правоимащите, дето постват в него, че така малко неясно на колко мнения може да се разчита ... па и интересно ми е.
Идеята е много гот! Да не я пропуснете! ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Май 27, 2003 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Интересно - да, възможно - не :)
Нема как, форумът, които ползваме е просто един безплатен форум с някакви функции... и тази не е сред тях :/
Иначе наистина е интересно, може ръчно да се провери, ама е трудоемко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2003 1:03 am Заглавие: |
|
|
Abe chak nevuzmojno nema dae... prosto nekoi programist mi sa struva trebe napishe nekolko reda cod ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2003 9:10 am Заглавие: |
|
|
ako ne se lyja v nowata versiq na phpBB (det sywsem skoro 6te izlezne) gi ima tiq opcii kakto i mnogo drugi _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Май 28, 2003 11:54 am Заглавие: |
|
|
Ииии mucho, тва ще е супер! Аз тъкмо снощи ходих да гледам новости по phpBB2, ама последното дето намерих беше за нашата - 2.0.4... Защото бях се замислил за възможностите да минем на Invision, обаче ме отказаха, че бил с много ограничени лицензи и т.н. Но бях си харесал някои неща от администрацията му де...
Bad, това с писането е малко сложна работа, защото наш'те админи много държат на сигурността, ама много - непрекъснато следят по разни bug tracks за евентуални бъгове в phpBB и патчват. И хич не се радват дори на официални модове, защото вече положението излиза от контрол, не знаеш кога можеш да осъмнеш без форум и няма много какво да направиш, че да го следиш... Ма дано наистина излезе нова версия скоро, защото някои неща от админ интерфейса на phpBB са адски тъпи и мудни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkopnuoH

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Ami sto ne go napravite primerno s to4ki...t.e.
nowite da imat 1 to4ka...nai golemite primerno 10 to4ki.....
i tam doly w poleto za wseki kadeto pishe mail-a mu saita i takiwa edni podrobnosti da ima sekciq s prozor4e "rang" i da pishe nomera na ranga mu ...mislq 4e towa bi bilo lesno postijimo ne mislite li? _________________ pixel is not a dot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkopnuoH

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 8:15 pm Заглавие: |
|
|
of az pak ne razbral izwinete me za gornite gluposti _________________ pixel is not a dot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|