Graphilla.com :: Преглед на тема - WoW въпрос :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

WoW въпрос :)
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gopher's

Местожителство: White Birches

МнениеПуснато на: Съб Авг 18, 2007 2:14 pm    Заглавие: WoW въпрос :) Отговорете с цитат

..та имам няколко въпроса :) От сайта на Близард истеглих играта и си направих траял акаунт. Сега ако си купя от тези картите, които се продават, за 60 дни мисля бяха, ще мога ли да си ъпдейтна текущя акаунт или ще трябва да започна отначало.. А също и ще трябва ли да си купя и самата игра, понеже тази , която изтеглих ми се струва напълно работеща..

П.С.- кога ще мога да облека кожените одежди деба :)
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 1:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

1. можеш да си ъпдейтнеш акаунта - не е необходимо от начало да почваш
2. мисля че трябва само BC да си купиш, ако го искаш като елемент =)
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 2:17 am    Заглавие: Re: WoW въпрос :) Отговорете с цитат

gopher's написа:
..та имам няколко въпроса :) От сайта на Близард истеглих играта и си направих траял акаунт. Сега ако си купя от тези картите, които се продават, за 60 дни мисля бяха, ще мога ли да си ъпдейтна текущя акаунт или ще трябва да започна отначало.. А също и ще трябва ли да си купя и самата игра, понеже тази , която изтеглих ми се струва напълно работеща..

П.С.- кога ще мога да облека кожените одежди деба :)

1. Трябва да си купиш цялата игра, след което си въвеждаш ключа във вече съществуващия акаунт и си готов, героя ти се запазва.
gopher's

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер . Благодаря ви много. Аз тук вече 2 дни си лягам в 2-3 часа и направо не е истина :) Бай дъ уей аз съм един ъндед прийст. Пазете се от мен щот съм болен мозък (кат стана пауърфул ъф корс, не сега) :)
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Супер . Благодаря ви много. Аз тук вече 2 дни си лягам в 2-3 часа и направо не е истина :) Бай дъ уей аз съм един ъндед прийст. Пазете се от мен щот съм болен мозък (кат стана пауърфул ъф корс, не сега) :)

На кой риълм играеш?
Цитат:
2. мисля че трябва само BC да си купиш, ако го искаш като елемент =)

Това не е вярно, да не се подведеш, трябва ти първия УоУ за да си ъпдейтнеш акаунта, БК е по желание - ако решиш да играеш сериозно и да се развиеш след 60 левел. Успех :)
gopher's

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ам ми аз съм нюби в туй и незнам какво е БК, а всъщност и ВС :) Аз съм с първия УоУ по принцип. А това с риълм-а също незнам към кой съм.. Направих го автоматично да избере и не знам всъщност за какво служи
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 6:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Ам ми аз съм нюби в туй и незнам какво е БК, а всъщност и ВС :) Аз съм с първия УоУ по принцип. А това с риълм-а също незнам към кой съм.. Направих го автоматично да избере и не знам всъщност за какво служи

BC/БК - "Burning Crusade" е експаншън за "World of Warcraft". Тези дни Близард анонсираха и още един експаншън "Wrath of the Lich King". Realm = Сървъра на който играеш, можеш да го видиш на логин екрана като стартираш играта. Както и да е, пожелавам ти много да се забавляваш :)
gopher's

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря :) Определено се забавлявам доста... Е сега работя извънредно, но нощта е пред мен :)
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 9:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много странна работа!
от една страна това http://news.ibox.bg/news/id_2068763785
от друга, аватар на арабин говорещ по телефон....

gopher's, да не се учудиш, ако почукат едни с черни маски на главата си;-)
gopher's

МнениеПуснато на: Нед Авг 19, 2007 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ъ йес.. Аз такова... Обадиха ми се едни хора и ми дадоха инструкции за едни неща, за които не мога да говоря и ми казаха, че като стана 40 левъл ще ми се обадят за допълнителна информация и да "действаме" каквото и да значи това :D
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 2:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Видях към кой риълм съм. Казва се Khaz'goroth. Има ли някой от вас там.. Всъщност ме съмнява понеже видях, че не е ПвП... Незнам за вас, но аз мисля, че докато човек стигне до 40-50 левъл е леко скучно.. След това преполагам, че всеки като си изгради батъл стил някакъв става по-интересно.В смисъл кефя се да обикалям по разни куестове, но се нервя, че още не мога да запомня кое къде е (от картата) и обикалям като олигофрен O:=)
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
Видях към кой риълм съм. Казва се Khaz'goroth. Има ли някой от вас там.. Всъщност ме съмнява понеже видях, че не е ПвП... Незнам за вас, но аз мисля, че докато човек стигне до 40-50 левъл е леко скучно.. След това преполагам, че всеки като си изгради батъл стил някакъв става по-интересно.В смисъл кефя се да обикалям по разни куестове, но се нервя, че още не мога да запомня кое къде е (от картата) и обикалям като олигофрен O:=)

S risk maceman-a da me namrazi che pisha na shljokavica: Na PVP po moe mnenie e mnogo po-gotino, zashtoto dokato vdigash lvl, se marizish s Alliance/Horde po putishtata i e goljam fun. Normal i RP serverite za men sa goljama skuka. A za da ne se chudish koe kude e, ima add-on koito mojesh da si svalish, koito ti pokazva kude se namirash, lokacijata na instance-ite, mojesh da si markirash po kartata i da si zapisvash razni neshta :) Kazva se Atlas, potursi v google ;)
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кузма благодаря ти много :) Може да мина на ПвП, въпреки че ще ме смазват постоянно :) Сега съм само 11 лвл и цялата тази история ми се отразява доста на времето за сън, но какво да се прави..
RG®

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 1:43 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ти гледай да не ти се отрази на друго!

:-)

Виж как е при конкуренциятя:

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

споко да си :)
постепенно ще свикнеш да не спиш, или ако спиш ще е по 15 мин върху клавиатурата през работно време....
задължително мини на PvP сървър и то сега докато си малък лвл и нямаш никакви items с които да ти е трудно да се разделиш...
препоръчвам ти Neptulon- там е пълно с българи и имат много добри гилдии които са доста напред с истансите....
там винаги ще се намерят добри хора, които да помолиш я за някоя 16 слотна торбичка, я за някой енчант.....
препоръчвам ти форума http://wowbg.org/ipb/index.php в него ще намериш инфо за всичко което те интересува :)))

мене ако питаш delete на WoW и бегай навънка докат е време- истинската бира има по добър вкус от виртуалната в Iron Forge ....
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@ RG® - ам ми все още само пуша като луд като ме убият и докато стигна до там където са ме убили :)

@ maceman - мерси много за линка брат :) още довечера ще мина на този риълм. А бирата е неизменно до мен с махната капачка, за да отнема по-малко време :D
Bio

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 2:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тва е началото на края. сям си слагаш клупа на главата. cheers!
;)
gopher's

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
тва е началото на края...

Колкото по-бързо, толкова по-бързо :)
Bio

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не знаеш с какво се захващаш...
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Вто Авг 21, 2007 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
не знаеш с какво се захващаш...

gopher's, наблюдавам приятели и колеги... от скоро време не съм ги чувал за друго да говорят, послушай maceman i Bio :) :))) :P
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети