Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LeXyY

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 8:25 am Заглавие: за LeXyY |
|
|
Здравей LeXyY; Тъй като съм виждала много уеб сайтове правени в часове по информационни технлологии от ученици, макар и доста по- малки от теб, пети, шести клас, СМЯТАМ, че Твоите са не по лоши и че всеки трябва да бъде автор както на своя живот, така и на своето творчество. Винаги е по-добре да имаШ какво да дадеш, най-вече "Нещата" с висока морална стойност, която носи творчеството на много деца. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 9:17 am Заглавие: Re: за LeXyY |
|
|
ani написа: | Здравей LeXyY; Тъй като съм виждала много уеб сайтове правени в часове по информационни технлологии от ученици, макар и доста по- малки от теб, пети, шести клас, СМЯТАМ, че Твоите са не по лоши и че всеки трябва да бъде автор както на своя живот, така и на своето творчество. Винаги е по-добре да имаШ какво да дадеш, най-вече "Нещата" с висока морална стойност, която носи творчеството на много деца. |
Баси. Разплаках се.
По темата.
За 17 е ок. Започвай с читанката на тема:
Дръпни от торентите книги или видеоуроци с
топик:
Web design, Color theory,Typography,Composition (visual arts).
Четене и мислене и бачкане и пак.
ПС.
Не е важно само да си упорит, трябва преди да направиш нещо, да помислиш защо го правиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 10:55 am Заглавие: |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
steady
|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Той аватара хобав, ама на 17 кой ти чете правилата на форума...
Иначе по сайтовете, мнението ми да се разглежда като мнение на потребител, а не на специалист, предполагам че и такива мнения понякога са уместни.
Незнам как си го получила, но страниците са запълнени равномерно. Това в никакъв случай не е в твоя полза, защото липсва акцент. В някои сайтове шрифтовете са огромни, на други разтоянията между редовете също е голямо. това мен лично ме дразни. Комбинацията черен сайт с оранжеви бутони никога не ми е харесвала, въпреки че често се използува, можеби проблема е в мен. сайта на 102 подаръка по-добре не го показвай, прекалено е шарен. Явно това се е изисквало от клиента, но в случая не е станало приятно за окото. ако се поработи върху сайта на gabitour ще се получи нещо. но все още иска много работа.
Общо взето тук си показала че се занимаваш със сайтове, но за дизайн мисля че е рано да се говори. _________________ бързай бавно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LeXyY

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 8:46 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за съветите nub.
Kliment извинявам се че не съм забелязала че аватара ми трябва да е най-много 100x100 и вече го промених.
ani благодаря и за твоето мнение.
steady да ти кажа всичките сайтове са различни и това е защото всеки клиент изисква различни неща и така им харесва. Аз не се занимавам с дизайн поне не мога да го твърдя все още за сега само правя сайтове и ги правя така както ми се каже само два сайта съм направила както на мен ми харесва и това са този на Центъра за медицинска козметика и на Дизайнерското ателие. Знам че имам още много да уча и че не се вписвам за сега в този форум просто исках да чуя и други мнения от хора които не ме познават за което ви благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|