Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
llee
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 4:37 am Заглавие: predstaviane |
|
|
toplo maraba za profesionalistite i za po blizkite do surceto mi entusiasti.
az niamam tochna nasoka v grafichnite stilove, i opitvam ot vsiakade po malko , ne se zanimavam profesionalno s tova, operator sum ,a risuvam i pravia kolaji i malko pisha kato me zasurbi da tvoria dori vednaj takah na detsko stanche :) ____ ars longa vita brevis est ____ nali taka ? mnogo ama mnogo shte mi e interesno i polezno da chuia razni mnenia ot golemia kalibar i da zadam niakoi drug vapros na otzivchivite po temata , imam kakvo da kaja i za niakoi neshta koito vidiah tuka sashto. ako vi e interesno vijte na tazi stranichka moite neshta . na mene mi se zanimava nai veche s kusi filmcheta a i tova mi e stihiata , zavurshih naskoro shkolata po operatorsko maistorstvo kam natfiz i veche imam edna liubima moia tvorba skoro shte ia ima na niakoi free ...... server i ako vi e interesno moje da vidite neia sashto .
http://groups.msn.com/snimkiikartinki/pridvornite.msnw?albumlist=2 - tova sa malko kadri ot nabliudenieto
http://groups.msn.com/snimkiikartinki/kartinki.msnw?albumlist=2 -a tuka ima kartinki
spolai _________________ "Myself I embrace, and mine own hands I kiss/ And amorously thank myself for this," 600BC |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 7:22 am Заглавие: |
|
|
Добре дошъл! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 11:00 am Заглавие: |
|
|
Imash da uchish mnogo osobeno v posoka typography i umereno polzvane na filtri, noooo... az vse pak shte ti dam prava za pechatnia forum i ochakvam adekvatni mnenia, nai malkoto, zashtoto rabotata ti predpolaga da imash poniatie ot estetika i prochie... edin vid, welcome s ugovorki :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
llee
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
recheno storeno :)
blagodarsko i dobre zavarili . _________________ "Myself I embrace, and mine own hands I kiss/ And amorously thank myself for this," 600BC |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|