Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:31 pm Заглавие: аз па лично съм доволен ... |
|
|
ся си дръпнях Мп3ката на St.Anger - и сигур треа да я чуя още неколко пъти - па и рипа не е много добър от радиото..
ама
хмм... Ларс станал мноо добър ве...
па завръщане в корените има...
абе... май ше го купуваме тоя албум... мда.. сменям и афатара :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:45 pm Заглавие: |
|
|
тумбалумбатумбалумба...ай хит дъ лайтс...тумбалумбатумбалумба.........ай фийл май уърлд шейк....ляляляляляляляляляляляля.
моля се останалата част от албума да е по добра.
ееенд айййй нииийд то сет май ейнгър фриииииии....деееба.
туй ми личното впечатление. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Музиката мегаяка, вокалът - неометал :/
Не се различава особено от другите неометали.. аа, освен че Металика са с 20 години по-стари и от техните усти е по-смешно :)
Ма може само тая песен да е де, другите може да са корави отсекъде... е, може и рап да е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
абе...музиката...то и дивите траш банди вече не са толкоз монотонно шумни вече...
тихичко се надявам да е по добро останалото....тихичко _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 12:57 pm Заглавие: |
|
|
А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние.
Не бъдете стипци;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:10 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние.
Не бъдете стипци;-) |
data.bg
R1d - Frantic не е от подоброто.. :)
ама пък за st. anger не си праф... шзнайш :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | ValBo написа: | А сега ни светнете от къде да си ги дръпмен и ние.
Не бъдете стипци;-) |
data.bg
R1d - Frantic не е от подоброто.. :)
ама пък за st. anger не си праф... шзнайш :Р |
ем..аз нямам намерение да споря:))шзнайш:Р
който го кефи блъскането - да слуша:)):Р _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 2:52 pm Заглавие: |
|
|
tva koeto i az slushah v nikuv sluchai ne e melodichno ... preskachane ot tipichnite super suhi ritmi na Tupa-Tupa-Tupa-Tupa-Tupa za trash koeto az mnooo mraza - priznak za lag ot idei i saotvetno tva sa vliva v eno kuntri tai mekichko ... i posle pak ... neshto ne e v chas taq rabota ... i mi sa struva che ima neshto sburkano ili narochno ... neznam ... ne mi haresa nikak - ne e v nikva stepen nivo Metallica ... a Frantic ne razbrah zashto e napraveno ... prosto nqma obqsnenie ... ni e instrumental kato instrumental ni e pesen ... nishto ne e ... mnoo mi e tujno da go priznaq ama purvite mi vpechatleniq sa dosta poshlavi za toq album :(
na taq titanichna banda ... i sushto tai ako tiq tupa tupa istorii sa idei na noviq im basist prosto e vreme s purviq album da se iznasq ... ako shte da e virtuoza na nashto vreme s basa ...
imah chustvoto che ne polzva barabani ami polzva probiti tupani i ogunati teneketa ... super suhi i razstroeni kitari ebasi ... edni drunchat i drugite im prechat ... i izvednuj nekuv vokal izrevava nekuv fragment v still neo banda s rap vokal otzad i pak Tupa-Tupa-Tupa-Tupa ...
emi de da znam ... az sam sviknal kato slusham metallica da slusham kak sa prai metal deba ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
бляяяя ебаси кенефа бляяяяяяяя :(((
тва е не тупа тупа лупа ами си чисто бенг бенг дряуууу плиии тяууууу и т.н. баси и отврата. Аааааааа паднаха ми в очите тия момчета (поне с това дето чух). тва малко като .. събрали се мангалчетата от квартала в една глуха уличка, събрали кофите за смет, единия почва да налага по тях с к'вот намери , един дърпа там някви жици,а един се изтупал отпреде да реве деба... Ма то туй не е старата Металика баси, аааааа...
Аватарче написа: | хмм... Ларс станал мноо добър ве...
па завръщане в корените има...
абе... май ше го купуваме тоя албум... мда.. |
ко муй убууто брееееее , а?
:)))) :Р _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 4:35 pm Заглавие: |
|
|
па секи си има право на мнение бре, коце?
нъл тъй...
за мене тва е нещо много добро изезнало от металика в позледните години, заявка за сериозна работа - за вас е тупа лупа - ок - не е проблем, ще се види след време - след кат целия албум чуем, кат поотлежи...
няма да е за първи път нещо да е отричано а после да е станало култово :))
не твърдя, че с тва ще стане така - може би на повечето фенове няма да им хареса - ще си искат старата металика - за мене пък тва е крачка в правилната посока...
деа знам - колкот хора - толкоз вкусове... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | па секи си има право на мнение бре, коце?
нъл тъй...
за мене тва е нещо много добро изезнало от металика в позледните години, заявка за сериозна работа - за вас е тупа лупа - ок - не е проблем, ще се види след време - след кат целия албум чуем, кат поотлежи...
няма да е за първи път нещо да е отричано а после да е станало култово :))
не твърдя, че с тва ще стане така - може би на повечето фенове няма да им хареса - ще си искат старата металика - за мене пък тва е крачка в правилната посока...
деа знам - колкот хора - толкоз вкусове... |
ууууууууу, чи ти си бил голиям мятал ба, а !!!!!!!! брях :)))))))))
Ави праФ си бе, никои не отрича музиката бее, ти са дан са обидиш нящо!!!!! Я са земи в ръце :))) "качествено дрънчене" ша го наречеме ОК, така бива ли :))))
хахаха, а е поне тва дето го чух деба не струва за мене беее, па са не сам казал другите парчета че няма да са убави - мое па да са върхъ на сладоледа деба :))))) лично аз нямам търпение да ги чуя и останалите :)))) То и от досегашните им албуми има парчета дет не ма кефят ти нимой 100% убуу ся :)))) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:22 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа |
em ne e starata Metallica....mda..mma to sia i az kato si pogledna KURA i toi ne e staria da eba... kuvto beshe predi 20 godini..basi... tva dali go pravi po malko KUR ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Мене музиката ме кефи, особено моментът с двете каси.. верно че много хардкор, ма кво да правиш, хората демонстрират бясна нужда да се развиват... само дето много приличат на много други групи, вокално особено :/
Ма това е една песен де, тия от Metal Hammer разправят, че другите песни са бая брутални, ще видим... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:33 pm Заглавие: |
|
|
em az gledam sia video klipa na ST. Anger...ot MTV-to... klipa e strahoten dea znam...za vokala na Jaymzz nema koda kaja...
sia go kachvam koito iska da si go svali da si go gleda... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:34 pm Заглавие: |
|
|
eii napushi ma na smiah dea.. sory che ne moa da zema otnoshenie po vuprosa za metalika... ne ia chuvam taia banda az... :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:37 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Мене музиката ме кефи, особено моментът с двете каси.. верно че много хардкор, ма кво да правиш, хората демонстрират бясна нужда да се развиват... само дето много приличат на много други групи, вокално особено :/
Ма това е една песен де, тия от Metal Hammer разправят, че другите песни са бая брутални, ще видим... |
ми ако тия двете са прелюдията... шсе кефим... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:56 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | .... ne ia chuvam taia banda az... :)))) |
... ma implante, ma to 6oto rabotnoto ti mqsto takoa be :)))))))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 5:58 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | koceto написа: | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа |
em ne e starata Metallica....mda..mma to sia i az kato si pogledna KURA i toi ne e staria da eba... kuvto beshe predi 20 godini..basi... tva dali go pravi po malko KUR ??? |
Ами незнам, па и неща да знам дали го прави или не го прави. Зависи какво разбираш под не е съшия - към добро или към лошо. Щотои дядо по едно време викаше че вече не му бил като едно време ...
Е па ко са, тряа ли да харесам новото парче на металика са еееее...
Ако ш си говорим простотии... _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 7:54 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | BadmotherfuckeR написа: | koceto написа: | ... Ма то туй не е старата Металика баси, ааааа |
Ами незнам, па и неща да знам дали го прави или не го прави. Зависи какво разбираш под не е съшия - към добро или към лошо. Щотои дядо по едно време викаше че вече не му бил като едно време ...
Е па ко са, тряа ли да харесам новото парче на металика са еееее...
Ако ш си говорим простотии... |
Mi ti samo gluposti govosh bre pich iskash ta tzitiram li?
"bliaa ebasi kenefa...."
"basi i otvarata..."
tva ko e ??? mi kato ne ti haresvat...nema problemi..vij pitai dedo si tam i si pusni Kichka Bodurova i sa radvai...
ei tuka koito ne go e gleal oshte - 57mb
http://machine36.com/floor7/st.anger.mpeg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pif_a
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 4:17 am Заглавие: |
|
|
Mi ne sa sashtite, to tova e iasno i na malkite deca. Niama ia melodiata, niama ia harmonia i e napalno normalno noviat album na metallica da ne se haresa na pove4eto hora, sviknali v dneshno vreme da slushat komersialni bokluci. Ama pak da se praviat sravnenia s mangal4etata v kvartala...
Ima niakakvo zavrastane kam korenite, no se useshta, 4e mom4etata sa se postarali noviat album da ne zvu4i savsem kato starite.
Novoto zvu4ene edva li e idea na noviat basist. Dokolkoto sam zapoznat toi se prisaedeni kam bandata sled kato Rob Rock beshe zapisal ve4e vsi4ki bas partii za noviat album... _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|