Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Freeride
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 1:14 am Заглавие: Ситопечат с много висока линеатура?!? |
|
|
Извинявам се, ако не питам където трябва, но нямам достъп до друг раздел, а предполагам че тук има хора, които могат да ме насочат!
Търся ситопечатница, където могат да постигнат високи линеатури. При печат директно върху стъкло или плексиглас. На мен ми предлагат максимум 85 lpi, което не задоволява целите на проекта. Размера е в рамките на максимум 50 x 40 см. Проекта ще е засветнат отзад и ще свети, но е детайлен и се гледа отблизо, така че търся качествен печат! |
|
Върнете се в началото |
|
|
InJ
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 9:46 am Заглавие: |
|
|
http://www.astra-graphic.com/
по мои спомени правят сито с висока линеатура... но може да има промяна |
|
Върнете се в началото |
|
|
mim
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
в редпоинтс печатат директно върху плосък плексиглас - широкоформатен принтер, не знам точна резолюция
предполагам че и върху стъкло
http://www.digitallprint.com/bg/Contacts/ _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
|
Krakatau1
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 5:19 pm Заглавие: |
|
|
preporachvam atia... i kakto kolegata po gore kaza zashto na sito???
mozhe direkno v/u pleksiglasa
mozhe v/u beklit i posle da se zalepi v\u pleksiglasa - taka shte postignesh dosta dobro kachestvo osobeno ako proekta e po palav :_) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Freeride
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Ползвам Атиа от години и знам какво предлагат. Също и Билборд принт. Атиа печатат с много добра наситеност на цвета върху стъкло и плексиглас, но с по-слаба резолюция, докато Билборд с много добра резолюция, но цветовете не са така ярки, при светлина отзад избледняват. Особено пък ако махнеш бялата подложка някъде с цел витражен ефект да се получи. Да не говорим пък за беклита. Само за бледи рекламни пана става, осветени със слаби луминисценти отзад. Ситопечата има неподозирани възможности, но мострите, които съм виждал, не са печатани в България. Има една фирма ТопПринт, която предлага нещо подобно, но там говорим за фолио, което ще трябва да каширам, а аз искам печат директно върху стъклото или плексигласа. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rostislav
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 5:30 pm Заглавие: |
|
|
032 635 954 _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
|
Sicilian
|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 12:28 pm Заглавие: |
|
|
Мога да те насоча към UV сито-печат до 200 Lpi, но за съжаление само на фолио и листов материал.
Ако смяташ, че на прозрачно фолио ще стане - ок.
Просто сито-печатната машина е цилиндрова. _________________ Plate: siCYliAN |
|
Върнете се в началото |
|
|
|