Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Take 1

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 11:03 pm Заглавие: WEB - адвокат (WIP) |
|
|
Класическа "онлайн визитка". Клиента още не го е виждал. :)
 _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
Take 2
:) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
сори за оффтопика - Пастев, уважавам я тая марка ..облича ме :П www.taketwo.it
сега по сайта... няма да го коментирам изцяло. не ми допада... странен пикселен бекграунд, типография със сенки и глоу ефекти, кожено портмоне? табла за контента, бележка от сметка м/у страниците... по кожата си личи каде си пипал изгубена е структората и... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Мен пък ми допада като цяло, но е много грубо. Има елементи, които седят доста зле - като печата и листчето дето излиза отдолу. Още работа имаш по това нещо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 4:28 pm Заглавие: |
|
|
10х ;).
За съжаление нещата взеха неочквана посока. Тъкмо започна изглажденето на детайлите и клиента дойде да види как вървят нещата...
"УУУУ ма много консервативно! Искам нещо по-семпло и по-свободно! " , и ми показа едни сайтове, от ми настръхнаха косите ...
"Ей такова нещо искам, но да е в светлооражнево-зелени цветове щото са ми любимите. " .... ... Цял ден се опитвах да обясня, че нещата стоят по друг начин... Е не!
В крайна сметка, последва цялостен редизайн:
Клиента супердоволен!
...
П.С. .., автора не ;). _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Ами поне спрямо предния вариант е подобрение.
Ще си замълча тактично за странните сенки, но ще обърна внимание, че вляво нищо към нищо няма подравнено. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Две са думичките:
Грид? Подравняване?
Дизайна после. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:55 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Ами поне спрямо предния вариант е подобрение. |
Мислиш ли?
Кво му е точно подобреното - нахвърляни 10 текста в най-различни посоки и метнати 2 градиентни панела... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 12:06 am Заглавие: |
|
|
еми, за мен поне, първият си беше чудесен. това, че е грубо, недоработено ... вече сме без драфт-концепт ли? ако клиент ти поръча примерно, като ПРИМЕР го давам 30 сек. клип му го изпипваш от-до и после сначале - аре доста. та за мен отначало си беше ОК ... после е осрано - безлично, видяли сме някъде : ИСКАМЕ ТАКА ... еми не стават така нещата, жалко, че ще го разберат в последствие _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 3:22 am Заглавие: |
|
|
Първият вариант за мен е ужасен, този малко по-малко ужасен. Не коментирах по-подробно, защото разбрах че става дума за вече одобрен проект.
Едно подобрение може както да е мъничко, така и голямо, нали се сещаш?
А ако трябва да ти пояснявам защо първия вариант е ужасен, то не би имало смисъл да провеждаме с теб диалог. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 4:24 am Заглавие: |
|
|
Morty написа: | еми, за мен поне, първият си беше чудесен. това, че е грубо, недоработено ... вече сме без драфт-концепт ли? ако клиент ти поръча примерно, като ПРИМЕР го давам 30 сек. клип му го изпипваш от-до и после сначале - аре доста. та за мен отначало си беше ОК ... после е осрано - безлично, видяли сме някъде : ИСКАМЕ ТАКА ... еми не стават така нещата, жалко, че ще го разберат в последствие |
странен тип си ти _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Morty написа: | еми, за мен поне, първият си беше чудесен. това, че е грубо, недоработено ... вече сме без драфт-концепт ли? ако клиент ти поръча примерно, като ПРИМЕР го давам 30 сек. клип му го изпипваш от-до и после сначале - аре доста. та за мен отначало си беше ОК ... после е осрано - безлично, видяли сме някъде : ИСКАМЕ ТАКА ... еми не стават така нещата, жалко, че ще го разберат в последствие |
странен тип си ти |
Абе и аз съм странен тип май. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 12:34 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | PASTA написа: | Morty написа: | еми, за мен поне, първият си беше чудесен. това, че е грубо, недоработено ... вече сме без драфт-концепт ли? ако клиент ти поръча примерно, като ПРИМЕР го давам 30 сек. клип му го изпипваш от-до и после сначале - аре доста. та за мен отначало си беше ОК ... после е осрано - безлично, видяли сме някъде : ИСКАМЕ ТАКА ... еми не стават така нещата, жалко, че ще го разберат в последствие |
странен тип си ти |
Абе и аз съм странен тип май. |
Ставаме трима :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
странни хора сте вие :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 1:36 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм за първия. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 2:09 pm Заглавие: |
|
|
оп оп оп. Аз не съм и за втория. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Аз не съм и за двата. Но първия поне имаше опит за атмосфера щеше да създаде няква асоциация, дизайна е за това: Да илюстрира кънтента не да пречи. Са отделна тема е че за да стане добре първия изисква доста добро ниво на дизайнера (демек да нацели ръба между кича и естетиката).
Втория е шит тия бананови и зеленикави цветове явно са доста несериозни адвокати.
Бе дизайна не за всеки, ма поне с бачкане мое се достигне некво ниво на логична презентация. Така че копай ма малко преди тва мисли щото ако от сека фотошопска мазня ставаше дизайн мани мани.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Първия вариант, който е и предпочитания от мен, си е "Work In Progress" , представящ преди всичко идеята и атмосферата на бъдещия сайт. Личното ми мнение е, че концепта е подходящ за адвокат с повече от 20г. практика.
Втория вариант напълно отговаря на желанията на клиента, но няма какво да се лъжем - не става. Особено с тия "оранжево-зелено-никакви" цветове.
За съжаление не успяхме да убедим клиента да се откаже от изискванията си... В крайна сметка да не забравяме, че никой не работи само за чест и слава. ;). Така или иначе вярвам, че не след дълго клиентът отново ще почука на вратата ;). _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|