Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 1:16 am Заглавие: Туристише пиктурес - Роме |
|
|
 _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 2:49 am Заглавие: |
|
|
Красота !
Кога са правени ? _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 9:33 am Заглавие: |
|
|
Много хубаво уловена атмосфера, според мен. Освен това в 14тата снимка, тази с купола, като скролваш нагоре надолу докато я гледаш се получава много як оптичен ефект! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | Много хубаво уловена атмосфера, според мен. Освен това в 14тата снимка, тази с купола, като скролваш нагоре надолу докато я гледаш се получава много як оптичен ефект! |
BTW, tova e Pantheon-a i poviarvai mi najivo se 4uvstvash kato mravka ot Bug's Life... Neshto maniakalno e !
;) Bravos otnovo za fotosite ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:32 am Заглавие: |
|
|
Готини са снимките, мисля си само дали не би било по-добре да разкараш кабелите тук-там... Мен лично ми убиват хубавата романтика :/ _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 11:55 am Заглавие: |
|
|
Candelero написа: | Greenhorn написа: | Много хубаво уловена атмосфера, според мен. Освен това в 14тата снимка, тази с купола, като скролваш нагоре надолу докато я гледаш се получава много як оптичен ефект! |
BTW, tova e Pantheon-a i poviarvai mi najivo se 4uvstvash kato mravka ot Bug's Life... Neshto maniakalno e !
;) Bravos otnovo za fotosite ! |
Уф, почти година съм живял в Италия... и нито веднъж не отидох в Рим...а ужким всички пътища водели натам. Къде ли не другаде ходих, не знам как така се получи, няма да си го простя това. Ама нейсе бачкане, ще гледам да го компенсирам! Още веднъж поздравления много приятни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 12:07 pm Заглавие: |
|
|
мерсаж на всички :)
Candelero: преди две седмици са правени. BTW Пантеона е като кибритена кутийка пред св. Петър. Ще пусна снимки от от вътрешната част на барабана на купула на Микеланджело - от там е нещо уникално да гледаш вътрешноста на църквата. Хората наистина изглеждат незначителни.
Greenhorn: да идеш задължително. Аз съм живял известно време във Венеция, ама в Рим просто мащабът е друг :)
Дими: Понеже не съм мислил да ги печатам, не съм си играл да ретуширам или прекадрирам. Само цветовете съм пипал малко, както е видно. Пък и винаги се чудя при такова положение, дали не е по-добре да си стоят нещата такива каквито са си в действителност. Има някакъв пиниз в това - примерно кабела по ръката на Христос с кръста. Радва ме тоя контраст на стара история и модерна цивилизация. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Прав си, вярно че така погледнато е готино :) Просто измежду другите снимки ми се наби на очи :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|