Graphilla.com :: Преглед на тема - зимна вила

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

зимна вила

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
killswitch

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 25, 2007 4:09 pm    Заглавие: зимна вила Отговорете с цитат

без кръв...:)

Bio

МнениеПуснато на: Вто Сеп 25, 2007 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

без кръв ама Ханибал е на екрана нали? все тая...
По принцип с тия кръви, тия срязани очи, усти и меса.. сори ма не създава никво приятно чувство да се гледат неща с тази тематика. Ще се изкефят 3-4ма човека дето и те го имат тоя проблем и са вечно на кърваво месна вълна. Зародиши черва вътршности, кво да ти кажа....
На пръв поглед това не изглежда градивна критика но е.
Еднообразие. Баналност. Правиш някви неща набързо колкото да плеснеш нещо умряло някъде. Или образ свързан с тази тематика.

Има си своеобразне неофициален лист на баналностите в този жанр. Предимно насадени от филми. Ако проявяваш интерес мога да ти пусна моя топ 10.
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
без кръв ама Ханибал е на екрана нали? все тая...
По принцип с тия кръви, тия срязани очи, усти и меса.. сори ма не създава никво приятно чувство да се гледат неща с тази тематика. Ще се изкефят 3-4ма човека дето и те го имат тоя проблем и са вечно на кърваво месна вълна. Зародиши черва вътршности, кво да ти кажа....
На пръв поглед това не изглежда градивна критика но е.
Еднообразие. Баналност. Правиш някви неща набързо колкото да плеснеш нещо умряло някъде. Или образ свързан с тази тематика.

Има си своеобразне неофициален лист на баналностите в този жанр. Предимно насадени от филми. Ако проявяваш интерес мога да ти пусна моя топ 10.

На мен би ми било интересно. Може ако искаш на лична да ми пратиш, може и тема да направиш. Второто по-добре, може и други хора да се включат и да пуснат. Само не знам в кой раздел ще е най-подходящо иначе идеята изглежда добра.

А между другото, картинката горе е някакъв интериор рендер. Аз ли нещо не схванах или ти обобщаваш по принцип?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
killswitch

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето ти една класация от мен...не казвам ,че това са най-бруталните филми...но това са филми които са ми повлияли по някакъв начин...
1 the texas chainsow massacre the begining 2006
2 the texas chainsow massacre 2003
3 the thing
4 aliens
5 event horizon
6 the descent
7 silent hill
8 28 days later
9 hostel 1 (last 20min)
10 wrong turn 2
Bio

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

моя съвет е да откриеш твоя си ужас. тва ще ми е интересно да го видя. на обсебени от обикновенно зло неща съм се нагледал.
обсебени машини, дечица с бледи лица които в обсебена къща викат "Помогни ми" ...

признавам те ако ме уплашиш, изкарай нещо... нещо метафизично. нещо наистина страшно. една неясна сянка, отворен прозорец в комбинация с подходящ звук може да са наистина страшни.

дай нещо дето не сме го виждасли
ALFRED HITCHCOCK

Местожителство: с. Косталево /Врачанско/

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

защо си мислите , че само филмите , игрите и тн.. трябва да са фактор за да съсипят човешката психика ? може просто човек в реалния живот да е видя много лоши неща и това да е фактора за всичко ...

ПС: иначе хубава вила , хем ч, че аз и хабер си нямам от интериори :)
Bio

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

То ако тва което виждаме в реалния живот е основния източник на идеи, не сме мръднали много от соц. реализма насам. Както и да е.

Мисълта ми е измисли нещо страшно ама твое си. Тва ми е градивната критика, тва пиксели миксели се таа.
Преексплоатирана е тематиката с души обсебени от машини, sick twisted fucks дето са имали тежко детство и имат свои си критерии за добро и зло, сатанизми и др. Дай нещо оригиналка, там пикселите мълчат.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети