Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hitman_1

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 10:16 pm Заглавие: Представяне WEB еLab |
|
|
Скромното ни представяне е:
www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:21 am Заглавие: |
|
|
фоновете на сайта са изключително приятни =))
което за съжаление не може да се каже за логото, навигацията и начина, по който се представя съдържанието =))
както и да е, предполагам че щом портфолиото стане активно, си приет =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 2:52 am Заглавие: |
|
|
Този чичко в началото не му чатнах кво иска да ми каже, явно ингилицкия му е с мноо модерен акцент.
Нещо кииването ви е изкуцало здраво щото човеците ги е фанала болестта на зеленикавия бордер:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
браву за фоновете ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:29 am Заглавие: |
|
|
имаш ли други неща да покажеш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:36 am Заглавие: |
|
|
И аз съм за фоновете... като цяло има идея в страницата, но само фоновете са завършени като детайл.
Понеже забелязах, че се представяте в множествено число, искам да запитам това лично представяне ли е или си представяте фирмата, защото ако е второто, мисля секцията за реклама е в другия форум. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:39 am Заглавие: |
|
|
Нуби, звука на чичкото е много зле, не е от акцента :РРРР При толкожа кристална музика неговия звук напраааааааво оплесква работата ;) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 10:51 am Заглавие: |
|
|
Като цяло не е лошо. Трябва още работа обаче. Особено по навигацията. Дай още да видим! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
Каква е идеята на интро видеото?
И това ли му е финалния вариант?
Ако сте нова фирма, защо логото ви /което трябва да е емблама на марката ви) е забутано долу в ляво...? Не искате ли да се наложите, да останете запомнени именно чрез него?
Трудно ми е да намеря цялостна концепция която да обединява дизайна на сайта... Облаци, вода, лазери, романтичен силует на ферма?... А пък в името - "лаборатория" ...
Според мен не сте го обмислили достатъчно обстойно сайта и затова сте наблегнали значително на разни технически джиджафки като видеа, панели, анимации... (извинявам се ако греша) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 11:53 am Заглавие: |
|
|
фонтовете? стандартни фонтове с малък размер... какво толкова впечатляващо??
Дими, е с най-обективен коментар! Възползвайте се! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | фоновете на сайта са изключително приятни =))
което за съжаление не може да се каже за логото, навигацията и начина, по който се представя съдържанието =))
както и да е, предполагам че щом портфолиото стане активно, си приет =))) |
Мерси за фоноветер предпочитам да избягам от стандарта и да наложа интерактивна визия! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:14 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | Този чичко в началото не му чатнах кво иска да ми каже, явно ингилицкия му е с мноо модерен акцент.
Нещо кииването ви е изкуцало здраво щото човеците ги е фанала болестта на зеленикавия бордер:)) |
Този чичко в началото не сам аз хехехехе, както и да е, проблема на видеото и звука и липсата на техника но поне се усмелявам да правя такива неща, следващото ще е перфектно поне се научих как точно се прави кристално, а и се налага да преснимаме всичко наново, звука е с реверберации знам но технически няма как да стане по добър с микрофон на камерата и камера за 2,30лв.! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: | браву за фоновете ;)) |
Мерси Климент! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | имаш ли други неща да покажеш? |
Ице всеки месец по 1 или 2, не мога да си позволя в такава аудитория да представям недовършени неща! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | И аз съм за фоновете... като цяло има идея в страницата, но само фоновете са завършени като детайл.
Понеже забелязах, че се представяте в множествено число, искам да запитам това лично представяне ли е или си представяте фирмата, защото ако е второто, мисля секцията за реклама е в другия форум. |
Гриин, прати много поздрави на Милен и Диметър Ганеви това първо, второ не ми казваи че ти представящ работа която само ти си пипвал, и се стягаите це идваМЕ!
Коментираи професионално дизайна и реализацията моля!
Лоши и добри страни!
И ви моля поне си оправете бъговете на страницата на едизайн.бг ако не ги виздаш пиши ми да ти ги споделя! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:22 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: | Като цяло не е лошо. Трябва още работа обаче. Особено по навигацията. Дай още да видим! |
Мерси колега еи това искам аз, мнения за де правиме все по добри неща, нали за това сме тук _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Каква е идеята на интро видеото?
И това ли му е финалния вариант?
Ако сте нова фирма, защо логото ви /което трябва да е емблама на марката ви) е забутано долу в ляво...? Не искате ли да се наложите, да останете запомнени именно чрез него?
Трудно ми е да намеря цялостна концепция която да обединява дизайна на сайта... Облаци, вода, лазери, романтичен силует на ферма?... А пък в името - "лаборатория" ...
Според мен не сте го обмислили достатъчно обстойно сайта и затова сте наблегнали значително на разни технически джиджафки като видеа, панели, анимации... (извинявам се ако греша) |
Дими, на каква е идеята на видеото си отговори сам, поне е първото такова направено, да залагаме на много ефекти но това е идеята, че да не сме бакалия. И мерси за коментара има какво да се получиме! _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hitman_1

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:26 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | фонтовете? стандартни фонтове с малък размер... какво толкова впечатляващо??
Дими, е с най-обективен коментар! Възползвайте се! |
Дай коментар деееееее _________________ www.elabdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:46 pm Заглавие: |
|
|
hitman_1 написа: |
Гриин, прати много поздрави на Милен и Диметър Ганеви това първо, второ не ми казваи че ти представящ работа която само ти си пипвал, и се стягаите це идваМЕ!
Коментираи професионално дизайна и реализацията моля!
Лоши и добри страни!
И ви моля поне си оправете бъговете на страницата на едизайн.бг ако не ги виздаш пиши ми да ти ги споделя! |
Казвам ти, че няма работа която да съм представил и да не съм "пипвал", това първо :) Второ тука нещо много лично взе да го раздаваш, и тъй като не те познавам и не знам кои сте и къде идвате, но ако имаш още забележки от тоя род, моля на лични.
Професионално казах, какво ми харесва, т.е. другите неща не са довършени като детайл и съответно не ми харесват... Дими е прав за цялостната концепция, а видеото е под всякаква критика и съвсем не е "първото такова направено".
По въпроса за нашия сайт, ще се радвам да ми споделиш бъговете, че да ги оправим, но мисля че темата е сайта който ти си постнал.
Виж виждам, че си надъхан и бачкаш с кеф и амбиции, което е супер и ти пожелавам все така да бъде, но не е лошо да се приземиш малко. Сайта има потенциал да стане много добър, но все още не е такъв. Та в тоя смисъл по-лекичко го давай, по скромничко. Знам че си очаквал всички тук да ахнат от новата фирма която си е е***о майката и яките дизайнери, но тук това няма да се случи. Повечето хора тук там където си тръгнал, от там се връщат. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 12:55 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | фонтовете? стандартни фонтове с малък размер... какво толкова впечатляващо??
Дими, е с най-обективен коментар! Възползвайте се! |
Май става въпрос за фоНовете :)
Инач сайта като цяло не ми го дига. Портфолио страницата е андър констръкшън. Тя би трябвало да е ключова за едно портфолио. Отделно едно портфолио не би трябвало да е прекалено бъбриво. Все пак най-вече искате да покажете какво правите, а не какъв сайт сте си направили(освен ако не разчитате само на дизайна на личния си сайт). Поне като не работи тази секция би трябвало да изнесете контактите на видно място (пак ако сте целели това, за което писах), поне докато не оправите останалото. Аз лично не бих се върнал на сайта ви понеже няма какво да видя и съответно не мисля всеки ден да влизам, за да проверявам дали случайно не сте го ъпдейтнали _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|