Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне WEB еLab

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне WEB еLab
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мхм,
но и фоновете, тип уолпапе... пак ли само аз не ги намирам за впечатляващи?
hitman_1

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Greenhorn написа:
hitman_1 написа:

Гриин, прати много поздрави на Милен и Диметър Ганеви това първо, второ не ми казваи че ти представящ работа която само ти си пипвал, и се стягаите це идваМЕ!
Коментираи професионално дизайна и реализацията моля!
Лоши и добри страни!
И ви моля поне си оправете бъговете на страницата на едизайн.бг ако не ги виздаш пиши ми да ти ги споделя!

Казвам ти, че няма работа която да съм представил и да не съм "пипвал", това първо :) Второ тука нещо много лично взе да го раздаваш, и тъй като не те познавам и не знам кои сте и къде идвате, но ако имаш още забележки от тоя род, моля на лични.

Професионално казах, какво ми харесва, т.е. другите неща не са довършени като детайл и съответно не ми харесват... Дими е прав за цялостната концепция, а видеото е под всякаква критика и съвсем не е "първото такова направено".

По въпроса за нашия сайт, ще се радвам да ми споделиш бъговете, че да ги оправим, но мисля че темата е сайта който ти си постнал.

Виж виждам, че си надъхан и бачкаш с кеф и амбиции, което е супер и ти пожелавам все така да бъде, но не е лошо да се приземиш малко. Сайта има потенциал да стане много добър, но все още не е такъв. Та в тоя смисъл по-лекичко го давай, по скромничко. Знам че си очаквал всички тук да ахнат от новата фирма която си е е***о майката и яките дизайнери, но тук това няма да се случи. Повечето хора тук там където си тръгнал, от там се връщат. Успех!

Не мисля че е полезно да се заяждаме.
Исках да ти отговоря на това за рекламата и фирмата, тъй като познавам работодателите ти, а аз самият съм такъв и те попитах сам ли си правил всичко което показваш тук или е екип от хора: дизайнери, програмисти и тн. Не мога да разбера какво толкова те засегна, че изписа 10 реда в работно време.
Да бе погледнал как съм започнал "скромно представяне" по въпроса за приземяването. Аз се кефя на вашата работа но и ти си далеч от истината приятелю. За бъговете ти казах вече, пиши ми info@elabdesign.com. Тук не е мястото за неподходящи забележки а за анализ който от теб не виждам, детайл по детайл. Надявам да се събираме тук за да извлечем потенциала на чуждата гледна точка, ако не забеляза съм отговорил на всички. И още нещо за идването и тръгването, когато успееш да направиш фирма за да се забавляваш и да практикуваш хобито си ми кажи, аз това правя! Все пак ние започваме на прилично ниво.
Мерси за потенциала – ще го използваме!
Ако ни беше страх от критики нямаше да сме тук.
По-здрави и успех! :)
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gopher's написа:
implant написа:
фонтовете? стандартни фонтове с малък размер... какво толкова впечатляващо??

Дими, е с най-обективен коментар! Възползвайте се!

Май става въпрос за фоНовете :)
Инач сайта като цяло не ми го дига. Портфолио страницата е андър констръкшън. Тя би трябвало да е ключова за едно портфолио. Отделно едно портфолио не би трябвало да е прекалено бъбриво. Все пак най-вече искате да покажете какво правите, а не какъв сайт сте си направили(освен ако не разчитате само на дизайна на личния си сайт). Поне като не работи тази секция би трябвало да изнесете контактите на видно място (пак ако сте целели това, за което писах), поне докато не оправите останалото. Аз лично не бих се върнал на сайта ви понеже няма какво да видя и съответно не мисля всеки ден да влизам, за да проверявам дали случайно не сте го ъпдейтнали

прав си! проблема е це сми още много малки а тепърва работим по няколко проекта, що се отнася за старите работи не си заслузават. Новите ще ги подлагаме на критика тук ако са на ниво обещавам
Дими

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако сте нови и нямате порфтолио по-добре не го слагайте в сайта изобщо като опция :)
На този етап може в сайта ви да пише кой сте вие, какво правите, и конткатите ви (+офлайн конткати, като телефони, факс и адрес).
Можете да оставите едно "references - upon request", което ще рече че който иска да види нещо ваше - трябва да си го поиска :)

Ако го обработите елегантно и премерено ще спечелите повече от един такъв "сайт-визитка" отколкото от сайт-портфолио, в който портфолиото е празно ... Малко е несерзионо мисля :(
Greenhorn

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тука взе да става смешно вече... не се заяждам, не си ме разбрал нещо...

Не аз съм тръгнал да пращам поздрави тук и там :)

Явно за теб е важно да го раздаваш шефче, забавлявайки се... е виж за мен не е... и може би за това не знаеш, (нито ти нито хората във този форум) на кого да пращаш поздравите... но ти препоръчвам вместо да четеш м/у редовете, да извлечеш конструктивизъм от коментарите ми, защото съм изписал толкова редове не, да ти се доказвам, а за да ти помогна, което надявам се няма да превърнеш в загуба на мое време.

Другото ще ти го напиша на лични.

P.S. btw заради подобен род отношение в началото, се лиших от коментарите на един от хората във форума, за което и до днес съжалявам... той си знае кой е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sami

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А на мен не ми отговори!!!
Явно дизайнът правилно отговаря на същността на фирмата - ПРЕТЕНЦИИ!
RiN

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

честно казано направо се чудя де го виждате тоя потенциал дето говорите за него. в безобразно гадното видео?; или в разхвърляното меню?; или в неподходящата типография?; или във фоновете с трактори дето какво общо имат с е-лаб незнам. а тая плейлеста със сто парчета в дясно за какво е - да не би сайта да е на нощен клуб /макар че на цветове го докарва/? мислех да отворя и въпроса дали музиката е легално там... ама айде да не питам по-добре.

не че заставам на нечия страна, ама това че си направил фирма за да се "забавляваш" не е толкова голям плюс колкото ти явно си мислиш.

аз лично бих се позагледал малко повечко в начина по който е-дизайн пипат детайлите, преди да се изказвам толкоз претенциозно.

иначе за ентусиаъзма - брао, както вече някой каза. само да не стане голия ентусиазъм с голата претенция.

успех!
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 4:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много сте лоши бе :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
мхм,

me2
Върнете се в началото
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
implant написа:
мхм,

me2

на фона на другото ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
rumeniaka

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 4:44 pm    Заглавие: ето и моето мнение Отговорете с цитат

Привет и от мен!
Извинете ме,4е се намесвам посредата на някаква доста безмислена словестна битка тук,но бих искал да си кажа
и аз моето ли4но мнение на непрофесионалист(все пак си мислия,че сайтовете не се правят само да ги гледат дизайнери и програмисти!Или греша?)
Та мисля , 4е сайта си е екстра!Е,има какво да се желае,то винаги има(например видеото,но за първи път виждам в БГ сайт и се кефя на смелоста им)...
Мен лично сайта ме грабна, доста е раздвижен,което е гот....много е различен от всичко което съм гледал и ме кефи.Фоновете са гот ...те са за потребителите да си ги сменят,а не за дизайнерите да ги оплюват(има цели 4 за разли4ни вкусове)!Цвета е свеж.Сега там някви техни4ески и дизайнерски грешки може да се търсят и намерят и при най-големите....така че не се заяждайте(към вси4ки!)
Пък и човека казва,4е това им е първата работа!Колко хора биха си показали наистина първата работа в този форум пълен с хора,знаещи и можещи ?!Ще се поучат от грешките си и конструктивна критика,а не от заяждане...
И те трябва малко да си оправят тона,но пък и RIN се е изказал супер неподготвено.Хиляда забележки,а като му разгледах сайта направо онемях от дизайнерски решения.Ще трябва да се поучиш ти от е-дизайн,наистина има какво.
Пак ме извинете ако съм ви досадил,но помислете как да си помагате,а не да си губите времето 1 на друг!
Успех на всички!
Руменяка
Върнете се в началото
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

така... :)
хитман засега няма да ти дам права за уеб форума. Ще почакам да покажеш още неща :) освен това искам да знам на колко години си.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RiN

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

rumeniaka: :))) наздраве добронамерени ми потребителю
rumeniaka

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:20 pm    Заглавие: ОК Отговорете с цитат

RiN написа:

Не пия,но мерси!
Жив и здрав!
Руменяка
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:28 pm    Заглавие: Re: ОК Отговорете с цитат

rumeniaka написа:
RiN написа:

Не пия,но мерси!

а може би трябва... ;)
rumeniaka

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:32 pm    Заглавие: Re: ОК Отговорете с цитат

RiN написа:
rumeniaka написа:
RiN написа:

Не пия,но мерси!

а може би трябва... ;)

А може би не трябва да пълним темата с излишни коментари!
Ако си се по4увствал засегнат-извини ме и по-добре ми пи6и ли4ни...
Руменяка
Върнете се в началото
RiN

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нямам какво да си говоря с теб на лични. нито съм се засегнал - не се ласкай излишно ;)

просто ти се радвам :)

а ако искаш са помогнеш на приятеля си, то не му давай грешни съвети, а по-скоро му обърни внимание да вземе се вслушва в другите /не в мен :)/. ще му е полезно.

щтото тия неща дето ти си ги написал освен че не са верни /първия дето слагал видео и т.н./, правят и лоша услуга.

а ти не искаш да му правиш лоша услуга нали? :)
rumeniaka

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 7:19 pm    Заглавие: аха Отговорете с цитат

RiN написа:
нямам какво да си говоря с теб на лични. нито съм се засегнал - не се ласкай излишно ;)

просто ти се радвам :)

а ако искаш са помогнеш на приятеля си, то не му давай грешни съвети, а по-скоро му обърни внимание да вземе се вслушва в другите /не в мен :)/. ще му е полезно.

щтото тия неща дето ти си ги написал освен че не са верни /първия дето слагал видео и т.н./, правят и лоша услуга.

а ти не искаш да му правиш лоша услуга нали? :)

Ти май нещо все пак си се засегнал...пък и не 4ете6 правилно какво съм написал....
1-во...написах 4е за 1-ви път аз виждам такова видео в БГ сайт... прати ми линк да видя първото...ло6о няма!
2-ро...кои са гре6ните съвети дето ги давам на приятеля си дето даже не знам как се казва...
Върнете се в началото
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=14122
примерно
Виж сега с това си държание си правиш сам лоша услуга. Боли ме мен кое е първото видео вкарано във флаш в Тартастан, БГ и etc. :) Проблема е, че изглежда зле :) .
Така че хитман моля! вземи клавиатурата на руменяка щото ако продължи да пише с този си тон просто ще локна темата! :)
Успех

А да и все още искам да знам на колко си години.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nub

МнениеПуснато на: Сря Сеп 26, 2007 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Са сериозно:
Сайта е пълен шит, тия фонове не им видях хубавото.
Разностилно, без логика в навигацията. Самоцелно и неуспешно прилагане на ефекти.
Уеб- дизайна дори интерактивен и къвто се сетиш винаги следва логика да даде информация както трябва.
Като за начало ви препоръчвам да разгледате www.templatemonster.com
Това там са неща в средния клас, постигнете такава визия и след това нагоре.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети