Graphilla.com :: Преглед на тема - Чертожна дъска?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Чертожна дъска?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ivancho7

МнениеПуснато на: Нед Сеп 30, 2007 6:06 pm    Заглавие: Чертожна дъска? Отговорете с цитат

Здравейте! Знаете ли от къде в София мога да си купя чертожна дъска и колко горе долу струва? Трябва ми нещо като на снимката по-долу. Може и да е без линеал. Просто ми е неудобно да рисувам върху хоризонтална повърхност.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 30, 2007 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ВИАС
SPIT

МнениеПуснато на: Пон Окт 01, 2007 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ах, бате!!!! 2 година мухлясваше една супер яка немска маса на балкона и преди месец я пратих на боклука :(((((( иначе мисля, че мога да ти намеря една, само ще трябва да си намериш траспорт. ще ти пиша скоро PM.
Ivancho7

МнениеПуснато на: Пон Окт 01, 2007 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен обаче не ми трявба много голяма, аз си имам една огромна чертожна дъска за архитекти, но тя ми заема половината стая пък и няма къде да си слагам боите. Трябва ми такава, която да мога да си я слагам върху бюрото. Трябва ми да си рисувам илюстрации върху нея, а не да правя чертежи. Може и някакво по-специално бюро да ми предложите. Моля професионалните илюстратори да споделят върху какви повърхности рисуват (като изключи, wacom-a :) )
Върнете се в началото
SPIT

МнениеПуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eee човече, значи си сложен :)
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Окт 02, 2007 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

отиваш в бриколаж, харесваш си цвят, поръчваш си размер да ти отрежат от МДФ, с 5-6 алуминиеви профила и винтове си правиш стойка, която може да се настройва на различен ъгъл - и си в джаза...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети