Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 2:02 am Заглавие: |
|
|
Нубе ша ме извиняваш ама това за функцията и дизайна си мисля че всеки тука го знае. И понеже съм сигурен че си наясно, че има два най-разпространени подхода към портфолио сайтове - имиджов /демек нямаш много проекти, които да изкараш на преден план и вървиш със собствения си сайт/ и контент ориантиран /демек си фантази интерактиве и слагаш на фронт пейджа проестите за at&t и NBC /, си мисля че все пак не можеш да не признаеш поне малко, че въпросния сайт за имиджов си става от всекъде. в този смисъл си мисля, че ще върши идеална работа за този етап.
аре стига съм адвокатствал. не ми беше тва целта ни най-малко. просто ми стана странно че едните залитнаха да търсят кражба там дето според мен няма, а другите да зачернят нещо, дето хич не е толкова лошо.
крайностите, нубе, както надявам се, би се съгласил поне с мен, са кофти. в баланса е номера ;) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 2:07 am Заглавие: |
|
|
Под вола теле му са вика. Верно думаш за баланса.
Имиджов сайт е могло да стане. Ма не е. Са нема обясняям щото нема сми.
А че кражба нема се вижда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 8:26 am Заглавие: |
|
|
Цялата тази тема все повече ми заприличва на buzz реклама.
И като такава е доста успешна - толкова влизания, нямаше да съберете дори ако гола промотърка раздаваше линка на Витошка.
Дано още някой клиент ви докара. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|