Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 4:01 pm Заглавие: само рендер... |
|
|
казвам само рендер ,защото съм ползвал готови модели и съм ги свързал в тази композиция,като съм им слагал текстури,осветление и енвайрамент...стана няква забутана провинция и ми се стори интересна ,затова я пускам :)
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 4:56 pm Заглавие: |
|
|
Според мен спокойно можеше да не го показваш този рендер. Нищо лично. :-) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 6:03 pm Заглавие: |
|
|
>>> кил, единственото интересно нещо в тази твоя композиция е мини-влакът :Р и то интересен защото на пръв човек се пита дали е за джуджета или гноми :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Окт 09, 2007 6:25 pm Заглавие: |
|
|
4ak pyk tolkova, vie go izkaraxte 2 boxa s edin minivlak... men mi xaresva, choveka si e cykal i e stanalo prilichno. Tova, che e malko bezcelno e vqrno i vlaka naistina e malyk, ama sravneno s polovinata arch viz razlika nqma mnogo, a?Smisyla i na toq proekt i na arch viz e syshtiq. Tuk daje ima poveche tvorcheska svoboda. Mojeshe da akcentirash vyrhu neshto, tova mi e edinstvenata zabelejka, taka e napylno bezmislena kartinkata. Primerno kak chaveta ot karucata(vmesto kola) bqgat s relsite, a na vlaka da pishe danger/TNT :D
Ili kak nqkolko koli s teroristi iskat da prevzemat vlaka :D of abe dobre e, prosto trqbva da vkarash poveche(nqkakva) ideq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|