Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 5:41 pm Заглавие: Computer Space 2007 |
|
|
Computer Space 2007
Започна регистрацията за международния форум за компютърни изкуства Computer Space 2007. Основните направления са компютърна графика, анимация, електронна музика, мултимедия, уеб дизайн.
Форумът е едно от утвърдените събития за компютърни изкуства в Югоизточна Европа.
Регистрацията е безплатна до 30.08.2007, на адрес http://www.computerspace.org
На сайтa могат да се намерят и акцентите в програмата, специализираните семинари, информация за конкурсите и др. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Това беше за 2005 и 2006:) (Иначе - жени, бензин и географска карта на Татарстан:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 11:09 pm Заглавие: |
|
|
географска карта на Татарстан:) добрееееееее, имаш я :)))))) Джоуви, ти си скрита лимонка, признах ти го (казвам го добронамерено и с радост в сърцето) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Тва има ли го още бе. Грехота. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 3:09 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Тва има ли го още бе. Грехота. |
Въпрос на гледна точка. За едни е безсмислено (наградата ми служи вярно 2 години при начукване на пържоли:))) за други е смислено (требе да има некви награди се пак клиента тря нещо да го респектира иначе сме аут). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 3:45 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | nub - от опит да ти кажа - има клиенти дето нищо не ги респектира... за съжаление! |
Аз за тва ползвам наградите по предназначение:
За изчукване на пържоли и подпорка за нивелация на разбичкани маси:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Вършат работа, обикновенно реагират така "мхм яко да, браво, мда... та дизайна къде е сега ?" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 5:32 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | Вършат работа, обикновенно реагират така "мхм яко да, браво, мда... та дизайна къде е сега ?" |
Клиента е най-щастлив когато мине тънко, естествено като му се покажат награди тва за него значи "тея, че ме одерат са":)))
*Разбира се има изключения от правилото. които като видят че имате 5-6 награди казват: Супер. Колко пари повече искаш щото си добър, как ти звучи на награда по 30% отгоре на цената?
*Този тип клиенти аз лично не съм ги срещал. Говори се, че някога ги е имало но дошъл ченгизко-тарикатски башибозук и ги изтрепал масово, тея които оцелели се преселили на Луната и предупредили, че ако некой дойде да ги безпокои ще му дадат да изяде банковите им сметки. За тва си мисла, че хамериканците не са одили на луната, просто не имало как да донесат парите обратно:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Пак ли фотоапарат - пфу... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 9:15 pm Заглавие: ммм |
|
|
Интересно кой ли тази година ще журира анимацията?
и дали ще се показват наградените неща въобще? _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 10:06 pm Заглавие: Re: ммм |
|
|
Nixon написа: | Интересно кой ли тази година ще журира анимацията? |
Виж журито от миналата година. Обикновено по максимум 3-4 нови човека влизат всяка година, така че няма да е кой знае колко различно. Джоуви може да ти каже повече за тая комисия, щото май той беше в нея, ако помня добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 11:23 am Заглавие: |
|
|
Регистрацията ще приключи до 5 дена, ако някой е забравил - сега е моментът да се сети внезапно:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Номинациите за Компютър Спейс 2007 са изнесени на сайта - можете да ги видите онлайн ТУК. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 3:13 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Джоуви - ок! Договорихме се ;) (но само ако ще си и тази година :-P)
Как не съм разбрала, че си бил предишните... ц ц ц! |
Аз понеже знам, печеля две поредни години... ;)))
Тази мисля да паузувам... вече имам два фотоапарата от там, а с моя стават три... Когатото разнообразят и увеличат наградния фонд съм пак ин. ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|