Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bat Konnan
|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 7:43 pm Заглавие: alien |
|
|
Малко заигравка с бръша незнам дали ще го доваршвам щото дет се казва не мога да намера време да се обръсна от работа.Бърз скулпт от сфера и още по бързо ретопо в блендер.Още не сам го репрожектнал върху базовия скулпт за да довавия детайли.Последното е збръш рендер с малко фотошоп.Мерси за коментарите от тях зависи дали ще го доварша.
[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 10:14 pm Заглавие: |
|
|
>>> модела е супер и ако добавиш разни неща по него за разнообразие, ще стане доста яко, ...някви дупки за уши например и още куп други извънземни неща...
>>> тоя рендер нямаше нужда толкова голям :>
>>> успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Кефи ме мутрата, пластиката, изражението и муцуната с тия подвити устнички. Готино е. кефи ме и врата как се разширява нагоре.
чисто комцептуално, главата ( мозъчния дял ) е пхубаво да е по-овална да няма толкова ръбове и издатини. Овала гарантира по-голяма здравина на черепа и съответно по-добре пази тва което е вътре, а именно коварните планове за завземане на земните ресурси ;)
другото нещо от което ще спечели е да не са толкова човешки очите. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:45 pm Заглавие: |
|
|
А според мен баш ''човешките'' очи му придават това freaky излъчване .. щото ти напомня за човек .... но едновременно с това виждаш че не е .. и някак психира .. мен бтв винаги са ме freakoutвали монстери които имат в себе си повече хуманоидни черти отколкото убер изроди със примерно инсектоидна форма етц. щуротий .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
eh zashto ne moga i az da pravia takiva loopove...haresva mi mnogo dori i s 4oveshki o4i ;)! Bravo! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bat Konnan
|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Ostana mi malko svobodno vreme ta maluk updeit skoro i s textura no ste ostane samo bust .Shteshe mi se da pusna i test s novia micropoly displacement na blender ma e malko bugav vse oshte i niama senki za sega takace nekoi drug put sled mesec moje bi.Vtorata kartinka e burz komp na nekolko rendera ot zbrush v fotoshop da si iziasna nekoi neshta za po natatuka i za kef. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bat Konnan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|