Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ani
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 9:51 am Заглавие: за изтриване |
|
|
Знам, че ще кажете, "отврат" ... обаче аз съм готова със своята първа книга, форматирана графично и прочее от моята скромна персона ... спонсорирана изцяло от моята скормна персона ... с парички които съм изкарала с къртовски труд ... за сега само 122 странички, но като за шест месеца май дори е доста ...
http://anislava.tripod.com/id51.html |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
от къде да я поръчам?
сериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 11:51 am Заглавие: |
|
|
Малко множко ми се струват 20 лева при условие, че автора не се е наложил никъде освен в тема "Представяне" в графила. Въпреки че тук се е наложил и то сериозно, но не е достатъчно за 20 лева:). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Will the fun EVER end?! :-))) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 12:51 pm Заглавие: |
|
|
замисли се, дали придобиването на спелчекър за български език не е е една разумна инвестиция... _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
muzik
Регистриран на: 02 Авг 2004 Мнения: 137 Местожителство: Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 2:16 pm Заглавие: |
|
|
"Няма проблем, учете се от хората до вас!"
направо невярвам, че си го писала ти това... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
muzik
Регистриран на: 02 Авг 2004 Мнения: 137 Местожителство: Sofia Bulgaria
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 4:31 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Will the fun EVER end?! :-))) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 6:37 pm Заглавие: |
|
|
toq moment s izgubvaneto mai trae baq vreme... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 7:36 pm Заглавие: |
|
|
"..хора са насядали НАД трАтоара"
екстра екстра. _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 7:50 pm Заглавие: |
|
|
ah, да не казвам ... съвсем нелоши одзиви ... Утре, моята скормна персона ще се презентира в Софийски Университет, за да види дали благопристойните комисии са Я приели там ... Дали е фъзможно доцентите да са по-млади от мен, питам аз ... ... и кой ли би наел на работа един студент по "педагогика на изобразителното изкуство" ... ех ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 8:05 pm Заглавие: |
|
|
по-добре,преди да идеш,обърни внимание на казаното от мен,да не ти се смеят чак толкова в университета :) _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 10:25 pm Заглавие: |
|
|
btw ? ли е това ?? ето как стана. едни хора правят конкурс за кандидати за работа и ми изпращата готов дизайн за да го кача в нет-а, доколкото съм ръзбрала и преди това да го прекарам през verification на кода през едно място, където са стандартите за безгрешен код ... и разбира се, аз "прекарах" оттам и dir.bg и други, просто за идеята... и за мен те изкарваха и повече грешки от моя скромен опит, записан по-нагоре от вас с линк, обаче тази информация си остана само за мое удовлетворение, морално така да се каже и на фирмата желая успех ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 10:31 pm Заглавие: |
|
|
айде да си седнеш на задните части и да решиш с какво искаш да се занимаваш
и като го измислиш да седнеш и да се специализираш - ама не само да седиш а кръв да ти излиза из под ноктите (ударение на и)
да търсиш работа единствено в тази сфера (по възможност), като преглътнеш факта, че не можеш да започнеш стартово на 1000 и ндад лв.
успех!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм много объркан! Ани! Нищо не разбрах от последния ти пост. Не знам какво ми е!>?!@%^>&Ч#... бах... Мисля, че ти си единствения нормален човек тук... вероятно затова си все недоразбрана... съчувствам ти и искренно искам да стана нормален като теб. Радвам се че по такав огромен начин обогатяваш този ненормален форум и обагряш сивото ни ограничено възприятие с розов съншайн и всеопрощаващ нипокизъм... мило! Някой ден..., някой ден... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ani
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 3:54 pm Заглавие: фри лесЪн |
|
|
И така, еспешъли фор U .... още съм тук, още съм тук...
1) Отивате на уеб адрес :http://w3schools.com/site/site_validate.asp;
2) НАД бутона "Validate the page", написвате адреса на Вашия уеб сайт или на този, който ще направите;
3) Натискате бутона "Validate the page"
Задача: намерете поне един уеб адрес в цялата интернет мрежа, освен уеб адресите "w3schools.com", който да не дава съобщение "This page is not valid" при извършване на процеса, наречен валидация и публикувайте резултатите тук за наша информация. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 3:56 pm Заглавие: |
|
|
ела ми на ICQ-то.... чес'но... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Задача: намерете поне един уеб адрес в цялата интернет мрежа, освен уеб адресите "w3schools.com", който да не дава съобщение "This page is not valid" при извършване на процеса, наречен валидация и публикувайте резултатите тук за наша информация. |
Миауухуа-хаха-хихи ъъъхахахахХЪХЪ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 4:59 pm Заглавие: |
|
|
BSC System написа: | Цитат: | Задача: намерете поне един уеб адрес в цялата интернет мрежа, освен уеб адресите "w3schools.com", който да не дава съобщение "This page is not valid" при извършване на процеса, наречен валидация и публикувайте резултатите тук за наша информация. |
Миауухуа-хаха-хихи ъъъхахахахХЪХЪ |
Именно!
Ани, много можем да си говорим за HTML стандарти, за CSS смецификации, за това кой ги спазва тия неща, за това докъде можем да се съобразяваме с тях, за съвместимост, браузъри, платформи, операционни системи и пр. Но предлагам да не започваме. Не е това форума.
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|