Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
кошмар

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 9:52 am Заглавие: |
|
|
Говорете си каквото си искате. The road to El Dorado, The Prince of Egypt и Sinbad: The legend of the Seven Seas винаги ще си останат класика за мен. Не по-доло от на Дисни фимите. Ако говорим за качество - Dreamworks го имат и го могат. Анимационните филми в последните години според мен, като сценарии всички се издънват. Малко изключение направи Рататуи. Който дава парите - той поръчва музиката. Проблемът, е че в Холивуд има хора с пари, които си нямат и хабер от изкуство. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 1:15 pm Заглавие: |
|
|
NP, последният Shrek e най-пресният пример, че изобщо не ти е необходим сценарий за да постигнеш успех =)))
Bio, абсолютно си прав за Пиксар. Но те освен, че имат 8 поредни хита и нито един провал, лапат от три места - от Apple, от Disney и от цените на акциите си. DWA откакто се отделиха от студиото и станаха "Initial Public Offering" зависят единствено от борсата.
Така, че докато първите могат да си позволят да експериментират и да тласкат анимацията напред, вторите са задължени да правят пари, ако искат да просъществуват. И въпреки това смятам, че те също допринасят по нещо с филмите си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Сценария на Cars е перфектен. Това, че не ти е харесала самата история е отделен въпрос. На мен филма също не ми е сред най-любимите като цяло, но от драматургична гледна не пропуска на нито едно място. Има оригинален сюжет, безупречна сценарна конструкция и фантастично изведени като характер персонажи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 10:06 am Заглавие: |
|
|
вчера бях на премиерата - жистокоооооооооо ... иам си даже играчка :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | вчера бях на премиерата - жистокоооооооооо |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | абе вие двамата (био и даш) нямате ли си темичка там да спорите ;) |
Имаме си, бе. Виж от коя дата са постовете ни в тази! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
Аз отидох да гледам Пандарена... ама се оказа че не го дават... е това е шит! И гледах Големия Джон... е това е още по голям шит... _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Големия Стан? Как се излъга така друже?
А инак Пандата го гледахме днеска в Арена Мл. на предпремиера. Лудница е филма. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|