Graphilla.com :: Преглед на тема - Пак скромничко представяне на WEB

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пак скромничко представяне на WEB
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hitman_1

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 8:55 pm    Заглавие: Пак скромничко представяне на WEB Отговорете с цитат

Аде пак аз

www.megadom-2000.com
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

идейно е,но според мен лично..трябва да напраиш тия ефекти,не когато идеш на телефонната будка да има звук и да се осветява КОНТАКТИ,а обратното..щото според мен повечето хора ще ползват текстовото меню горе..и много от посетители няма да забележат ефектите...

т.е. идеята ми..телефона да звъни и да има ефект,като идеш с мишката върху КОНТАКТИ и т.н. за другите...
hitman_1

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
идейно е,но според мен лично..трябва да напраиш тия ефекти,не когато идеш на телефонната будка да има звук и да се осветява КОНТАКТИ,а обратното..щото според мен повечето хора ще ползват текстовото меню горе..и много от посетители няма да забележат ефектите...

т.е. идеята ми..телефона да звъни и да има ефект,като идеш с мишката върху КОНТАКТИ и т.н. за другите...

Имаш право колега до 30мин ще го ъпдеитна!
Мерси пак
wicky

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен много ми харесва първия сайт!

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
жапанкъ

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фпечатлих съ мнол. супер симпатичну е! бравус!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
hitman_1

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерсаж....стараем се
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

слагай си нещата в една тема:) така е по-лесно да се следят;)
И на страницата ви го фикснете това със музиката и говора на чиляка, мн неприятна комбинация става, нека да не се стартура автоматично player-a;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
hitman_1

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
слагай си нещата в една тема:) така е по-лесно да се следят;)
И на страницата ви го фикснете това със музиката и говора на чиляка, мн неприятна комбинация става, нека да не се стартура автоматично player-a;)

Грешката е моя, новобранка от каде да знам кое как се поства ще го знам занапред, чилика и музиката.... чилика ще го преснимваме тия дни че излагацията е голема и с звука също (иначе кога ще трагна и ще купя цял green screen, впрочем ако на някои колега му трябва за Уеб да свирка)
А иначе какво още требе за уелкомето?
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз гледам да не давам мн акъл за веб, защото не правя често напоследък... но в проектите ви има някои неща които не ми допадат.
Хубаво е, че гледате навън и искате да са интерактвни страниците ви, с мн неща вътре, но от към сглобяването има какво да се желае.. Имам предвид, ползвате мн различни ефекти, стилове и т.н. което в крайна сметка натоварва визията, сложно е да се съчетаят и цялата визия на страницата страда. Кадърни момчета сте, но няма нужда във всеки проект да показвате целия си арсенал:)
По-умерено с ефектите, повече внимание към детайлите. Това си е мое мнение де:)
Върнете се в началото
hitman_1

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zka написа:
аз гледам да не давам мн акъл за веб, защото не правя често напоследък... но в проектите ви има някои неща които не ми допадат.
Хубаво е, че гледате навън и искате да са интерактвни страниците ви, с мн неща вътре, но от към сглобяването има какво да се желае.. Имам предвид, ползвате мн различни ефекти, стилове и т.н. което в крайна сметка натоварва визията, сложно е да се съчетаят и цялата визия на страницата страда. Кадърни момчета сте, но няма нужда във всеки проект да показвате целия си арсенал:)
По-умерено с ефектите, повече внимание към детайлите. Това си е мое мнение де:)

Има доста истина в това което казваш, ама кво да направя надъхани и спирка нямат. Но определено усложняваме излишно някой неща, липсва простотата при нас. Забелязал съм го вече и се боря с това, луд на шаренко се радва нали ..... Но пък и лошо няма нека да има и такива работи
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 4:52 pm    Заглавие: 2007.12 Отговорете с цитат

www.elabdesign.com/code
Deskov

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последните 2 ми харесаха. Аз бих ти казал welcome ,но нямам правата да го казвам .... затова Успех! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hitman_1

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 6:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Deskov написа:
Последните 2 ми харесаха. Аз бих ти казал welcome ,но нямам правата да го казвам .... затова Успех! :)

Mersi kogela, opitvam da pokaja gradacia :D
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hitman_1 написа:
...стараем се

Личи си, предполагам си имат своите кусури, но на мен като обикновен наблюдател ми харесват :) Браво!
Greenhorn

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 11:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Последните 2 проекта ми допадат, определено има прогрес.
Като забележка за Codevents, малко ме изморява движението между секциите. В някой от случаите въртенето е прекалено дълго.

Аз обаче продължавам да съм против даването на права, тъй като не си ги правил ти, а екипа на фирмата.

Ако дизайнера който ги прави има мерак да се регистрира тук, да заповяда ... това е моето мнение. :)
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И на мен ми допадат като цяло. Надявам се да не ставам досаден, но на по-висока резолюция има малък проблем с Мегадом. Когато затвориш страницата тя би трябвало да отива надолу и да се скрива от екрана. Обаче не отива достатъчно надолу и на големите резолюции остава видима, като закрива цялата сценка с линковете долу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hitman_1

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
И на мен ми допадат като цяло. Надявам се да не ставам досаден, но на по-висока резолюция има малък проблем с Мегадом. Когато затвориш страницата тя би трябвало да отива надолу и да се скрива от екрана. Обаче не отива достатъчно надолу и на големите резолюции остава видима, като закрива цялата сценка с линковете долу.

Radvam se che si zabeliazal bug kolega, shte bude opraven!
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 12:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бих коментирал мегадом защото винаги ми е харесвала идея за такова сите обаче:

Неприятно е, че менюто е неактивно по време на лоудването на каквото и да е movie !

1. неправилно подбрани елементи в началото - едни са фасади едни са в някакви изкривени форми на перспективи освен това добавка на несъразмерни обекти като хора и кола моливи, дървета, който са твърде различни

2. при сгради - така и така се зарежда една безкрайно голяма анимация при която сянката е некоректна, но неразбирам защо в началото сградата е в такава изкривена аксонометрия ! Появяването и също е супер странно, както всъщност и на всички елементи в началото !

3. При контакти явно е някакъв тест на тази книга за още по-интересен ефект, но изчезването е ненормално ускорено. Конкретно книгата няма нищо общо с цялата останалата част да речем чертежа отдолу който е в друга равнина или като цвят и т.н.

4. има твърде много други неща който не са в ред, като молива на който движението е само в едната посока при ролл он, ненужен пергел /просто да има/, лошите анимации на кола, тел. кабина /който в БГ няма/ и т.н.

Като цяло
всичко е страшно разхвърляно и пращящо от ефекти което хич не е добре ... приличат ми на нахвърляни неща от галерия с ефекти ... Би трябвало да са поне наполовина. Текста не е добре и е размазан. Анимациите са ненужно голями и твърде странни, различни и неправилни.

Успех ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
hitman_1

МнениеПуснато на: Пон Яну 07, 2008 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zi написа:
Бих коментирал мегадом защото винаги ми е харесвала идея за такова сите обаче:

Неприятно е, че менюто е неактивно по време на лоудването на каквото и да е movie !

1. неправилно подбрани елементи в началото - едни са фасади едни са в някакви изкривени форми на перспективи освен това добавка на несъразмерни обекти като хора и кола моливи, дървета, който са твърде различни

2. при сгради - така и така се зарежда една безкрайно голяма анимация при която сянката е некоректна, но неразбирам защо в началото сградата е в такава изкривена аксонометрия ! Появяването и също е супер странно, както всъщност и на всички елементи в началото !

3. При контакти явно е някакъв тест на тази книга за още по-интересен ефект, но изчезването е ненормално ускорено. Конкретно книгата няма нищо общо с цялата останалата част да речем чертежа отдолу който е в друга равнина или като цвят и т.н.

4. има твърде много други неща който не са в ред, като молива на който движението е само в едната посока при ролл он, ненужен пергел /просто да има/, лошите анимации на кола, тел. кабина /който в БГ няма/ и т.н.

Като цяло
всичко е страшно разхвърляно и пращящо от ефекти което хич не е добре ... приличат ми на нахвърляни неща от галерия с ефекти ... Би трябвало да са поне наполовина. Текста не е добре и е размазан. Анимациите са ненужно голями и твърде странни, различни и неправилни.

Успех ...

Aideee oshte edin bezraboten s mnogo vreme, momche kaji da ti namerime rabota, nedei da pishesh za neshta koito iavno ne razbirash!
Sami

МнениеПуснато на: Пон Яну 07, 2008 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hitman_1 - мери си приказките! Човекът е отделил от времето си, за да ти пише и подобно отношение е направо тъпанарско. Баси и келеша се извъди. Следващият пък, когато получа от теб e-mail с молба за коментар, ще го счета за пълен спам и ще последват нормалните в този случай мерки.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети