Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2003 11:27 pm Заглавие: Meaningless logotype experiments |
|
|
Celta na tova zaniatie beshe svurzana s konkurs-a za lichen site v graphilla ,)) Bez smisul, bez prednaznachenie, bez pretencii ...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2003 11:58 pm Заглавие: |
|
|
ей Копми..:)) няма са сърдиш, ама ми са кофти асоциациите ...
значи - 1 - 2 ми приличат на наденички:)) може ида съм гладен не нам..
а 4 ми е точно като легнала 8-мица от осмомартенска честитка от соц. времето...:)))
тва от мене .. дай още :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 12:07 am Заглавие: |
|
|
,)))))))))) vij sia ako pochnem s asociaciite shte igraem ciala nosht ,)))
inache pak kazvam bez pretencii sa logata i drugi nqma da pravia, tva e import ot arhiva ,))) a tva che v no 4 nadnicha staroto vreme ne e losho be ,)) kvo shtiahme da pravim bez istoria zad gurba si ? ,) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
f

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 8:39 am Заглавие: |
|
|
Priatno izglejdat rabotite ti ... samo deto mai nito edno ne mi e lubimo ... mai neshto malko im lipsva ama neznam tochno kakvo ... nai dobre e 4-toto ama to e pochti kato tva na Surfstation
Pozdravi ! _________________ peace ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 8:50 am Заглавие: |
|
|
spored skromni4koto mi mnenie 3 i 4 sa si sywsem nared i dobri ;) ...
... sq 4e legnalata osmica e dosta exploatirana e drug vapros - kato simvol na bezkrajnost maj designerite 4esto q tormozat :))) (da ne govorim za matematicite :)) ) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 9:51 am Заглавие: |
|
|
понякога човек наистина може да се позабавлява с ...мммм....."прагматичността" на мъжките асоциации - наденички, осморки, седморки и т.н. )))
Комп, аз също заставам зад №4, най-завоалирано е...) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 8:23 pm Заглавие: |
|
|
На мен най ми харесва №2, но бих предпочел червено и тъмночервено, вместо кафявото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 10:13 pm Заглавие: |
|
|
Mersi za komentarite ,)) Naistina dosta prilicha na Surfstation No 4, tova e absoluten primer zashto ne trqbva da se burza v praveneto na logotype ,)))
Az sushto se spriah na No 4 (moje i da ste zabeliazali) ne tolkova kato simvol na bezkrainost, a poneje dosta napomnq na CO v tazi si forma (CO ot COMPOUND de). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Spored men oshte pove4e sha zaprili4a na CO ako zapo4va ot gorniq krai kakto zapo4va C... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asterix

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
V duha na "pragmatichnata" mujka asociativnost, kakto veche kaza Add, na men 3 i 4 mi napomnjat mnogo za hotel, a puk tazi zvezda ... abe vdigni malko kategoriata, che nikoi njama da naeme staja. ;)) he he .
sega malko po-seriozno. Mislja che ot 1-voto moje da se izvede nai-dobur rezultat kato forma. Cvetovete ne mi haresvat, no tova veche e mnogo subektiven faktor. 1voto mi izglejda nai-izchisteno. malko mi se karat mekoto zavurshvane na ograjdashtata elipsata ot znaka s ostrite bukvi i zvezdichkata.
btw - tazi zvezdichka nosi li njkakva informacia? dai malko info po vuprosa. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|