Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 2:18 am Заглавие: да ве самолиеити ве :) |
|
|
 _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 8:55 am Заглавие: |
|
|
Не ми се отваря картинката :S _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
би трябвало да се вижда................. _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
адски яко
еваларка младо _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Интересно е! Но нещо фигурата седи бая плоска и неразчитаема. Седи като едно шарено петно и не може да се разчета крак от ръка и тяло от земя. Небето е сурово и също плоско! А и това долу не мога да разбера какво е? Дали е море или е просто някаво пространство. Мисля че можеш много повече. Тука някакси си личи че просто си избързал да разработиш въпросната фигура и земята около нея за сметка на останалото. Тези самолети нещо прекалено силно изразително седят там, като изрязани са. Липсва им атмосфера. Това беше мойто мнение.Все пак не сме в този форум само да се четкаме и удивляваме.
Разбирасе може да не съм прав за проблемите които забелязах:) _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 3:20 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | би трябвало да се вижда................. |
Вече се вижда,да. :)
Съгласен съм с нещата,които отбеляза,dumpill !
Но въпреки това,не мога да не добавя,че картинката ми допада,както впрочем и повечето твой неща.:) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 1:09 pm Заглавие: |
|
|
dumpill благодаря за коментара,
PetyoDenev, Demon_Hunter благодаря радвам се че имам съмишленици :))))))) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Ако беше направил по конкретен светлинен източник, да си личи по точно от къде идва светлината фигурата щеше да стане много по добре според мен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 3:32 pm Заглавие: |
|
|
прав си ..............
просто исках як концепт на хуманоида нищо повече ...всичко останало трябваше само да допълва ,но изглежда не се е получило .....еее ми next time ;) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 6:02 pm Заглавие: |
|
|
paniccontrol_86 написа: | прав си ..............
просто исках як концепт на хуманоида нищо повече ...всичко останало трябваше само да допълва ,но изглежда не се е получило .....еее ми next time ;) |
хич не се е получило лошо, на мен много ми допада като изпълнение. наистина е доста неясно, но ако наистина си целял да покажеш концепция за типаж трябваше да наблегнеш на това да е ясен и като силует и като елементи и като материали - може би щеше да се получи по-ясно ако беше използвал различни по вид метали и други материи по хуманоида за да му разграничиш елементите и да го разработваш малко по общо(самолетите затова ме кефят много щото са с ясен силует и добре балансиран детайл)
много харесвам повърността върху която е стъпил пичагата:))
давай все така, почват да ти стават много гот нещата:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 10:16 pm Заглавие: |
|
|
10x DJ_CyberGod за съвета ще ми бъдат от полза със сигурност ...бладогарско :)
таз я забравям почвам next _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Щеше да е хубаво да се пробваш да я довършиш. За да откриеш каде точно ти трябва само малко за да стане работата безупречна. И да не дава повод за коментиране на конструктивни проблеми. На мен работата ти ми харесва. Просто ме дразни това, че много малко и трябва за да стане зряла и стоиностна. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:33 am Заглавие: |
|
|
dumpill написа: | Щеше да е хубаво да се пробваш да я довършиш. За да откриеш каде точно ти трябва само малко за да стане работата безупречна. И да не дава повод за коментиране на конструктивни проблеми. На мен работата ти ми харесва. Просто ме дразни това, че много малко и трябва за да стане зряла и стоиностна. |
e ми просото не съм такъв, неискам да се връшам назад + това забелязъл съм че дори едни от най-яките за мен мой работи ма кефят не повече от месец после кат ги вида и ми става лошо и са чудя как е възможно да е толкова грозно
така ми е дошло така съм го напраил тва е. толкова съм можел.
а пък и викам да са вклуча за календарчето :) ся там ще е powera _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 4:38 pm Заглавие: |
|
|
Разбирам те. И аз съм така. Трудно се връщам при старите си работи:) _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|