Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
blacky
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 1:19 pm Заглавие: Представяне - blacky :) |
|
|
Ух...ако знает колко ми беше трудно да се реша да пусна тази тема...както и да е.
Казвам се Симеон Петров...на почти 15 години съм :) Занимавам се най-вече с уеб дизайн, но по-скоро го считам за хоби, пък и няма как-още ми е рано за работа в която и да е фирма...нямам кой знае каква практика...за да не се увличам и да не ви занимавам със себе си, това - http://blackydesign.hit.bg , е портфолиото ми...честно казано, не вярвам нещо в него да ви хареса, но за мен важен е опитът...трябва да се върви напред , нали :) Осъзнавам, че сте къде-къде по-напред(повечето с МНОООГО), но все пак... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Гледай в нета и продължавай да експериментираш :) Успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Успех, кефиш! - имам предвид, като бях на 15 и аз правех подобни сайтове, което си беше една доходоносна работа в ония тийн-години :) Но никога не ми е идвало на ум да правя толкова усърдно два анти-сайта за градския транспорт, явно много си им набрал ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | Гледай в нета и продължавай да експериментираш :) Успех! :) |
_________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 7:54 pm Заглавие: |
|
|
обичам зилену, ма туй ми доде в повече.. успех! стискам палци да получаваш повечко поръчки за да си имаш парички и да се развиваш повече и повече.  _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blacky
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 10:40 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Успех, кефиш! - имам предвид, като бях на 15 и аз правех подобни сайтове, което си беше една доходоносна работа в ония тийн-години :) Но никога не ми е идвало на ум да правя толкова усърдно два анти-сайта за градския транспорт, явно много си им набрал ;) |
Ами....когато направих първия(който е мнооого грозен) , бях 7-ми клас и ходех на уроци с 88...което е достатъчно за 2-3 сайта ...
В момента ходя на даскало с 94...от Дианабад до последната му спирка на СУ...е няма таквоз чудо като тоя рейс...той е като...като...абе и аз не знам като кво...
ПС:Сори за оф-топика |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|