Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне - Светослав Беливанов 2d

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне - Светослав Беливанов 2d
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
svetlio3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 3:31 am    Заглавие: Представяне - Светослав Беливанов 2d Отговорете с цитат

Здравейте! Завършвам трети курс във Факултета по изобразително изкуство във Велико Търново. От месец и половина имам таблет и се занимавам с digital art. Регистрирах се. защото ми е интересно да споделя мнения с компетентни художници и да получа полезни съвети. Харесва ми идеята за отсяване на стойностните неща, въпреки, че в тази материя това е доста субективен въпрос. Предварително благодаря на всички, които отделят време за адекватна критика на моите творби.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Личи си, че все още експериментираш с таблета. Липсва ти увереност и тренинг. Ако имаш работи с традиционни материали, които да могат да те представят по-добре пусни ги. За дигитал-а има време... на добре вървят нещата... говоря за първата работа, макар че тя е много различна от останалите като ниво. В какъв интервал са правени първата и последната?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
svetlio3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Месец, месец и половина.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
svetlio3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм ги подредил по хронологичен ред, но мисля, че е ясно кои са по-новите и кои са от първите.
П.С. Не видях опция за редактиране, бих искал да помоля някой, който има права да ми оправи името на "Светослав", защото съм изял едната буква в заглавието.
Върнете се в началото
svetlio3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 10:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
miha_ta

МнениеПуснато на: Съб Юни 16, 2007 6:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

личи си че горе-долу знаеш конструкция и цвят, но пропорциите, движението и свободното третиране не си личат много. Приличат ми леко на работите на калоян стоянов, за мен многоСПОРНИ в качествата си, но поне си имал куража да не използваш всички цветове на дъгата като горепосочения. За 3-ти курс би трябвало по-добре.
Върнете се в началото
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на мен ми харесва много.най много б-реал и цялата втора партида :) от последните,3тата с какво е правена ?
svetlio3d

МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 8:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

С туш :)
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

евала за тази, само заради нея съм ти фен вече, очите имат страшна пластика и е много хубава като стилизация, само ръчичката е доста сбъркана:)

за дигиталните и аз съм на мнение че ти е рано, но рисувай, ще станат работите малко по малко:)
успех
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно последите работи. За да ти стой убедително една деформация трябва да знаеш какво мачкаш и гнявиш, кое къде се закача и докъде може да осакатиш дадена форма за да стой убедително. Не си наясно с конструкцията на черепа и ставите. Въобще трябва да се ограмотиш в това направления значително повече за да може да си позволиш да правиш деформация по убедиделен начин. На този етап няма да коментирам техниката на изпълнение. Имаш чувство за пластика, но то за момента е в зародиш и не ти върши работа, като не си наясно с анатомията. За трети курс... хм... едно време нивото беше значително по-високо... Продължавай!
Върнете се в началото
svetlio3d

МнениеПуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички, които писаха по темата. Съгласен съм с критиките.
Върнете се в началото
svetlio3d

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 7:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
svetlio3d

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 7:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

B-Real е много як, за другите обаче не мога да кажа същото. Успех!
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това [img]http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v150/147/42/698085153/n698085153_1667370[/img] кефо :)

Да не ги рисуваш тия с мишка бре ? другите ....
D3im05

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

въх че съм прост http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v150/147/42/698085153/n698085153_1667370_8243.jpg
svetlio3d

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

D3im05 написа:
това [img]http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v150/147/42/698085153/n698085153_1667370[/img] кефо :)

Да не ги рисуваш тия с мишка бре ? другите ....

С мишка и на Пейнт ;)))))
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 7:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тува ми хареса многу. браво за негу!
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ще изчакам малко за да могат дигиталните ти рисунки да достигнат качеството на рисуваните с бои... продължавай да постваш тука :)
svetlio3d

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 3:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети