Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 2:25 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | В интерес на истината липсва ми малко говното. И за да се запази добрия "вкус" :)))) на картинката може да подкара още малко по тънката лайсна, като направиш лек ripple във водичката. Тва ш'си каже всичко :) |
аз се чудех дали в идеята присъства оная част от попските вицове дето ги прасхтат на еди кой си свещен извор да си измият това скоето са извършили греха.. та затова сега ми е интересно дали е тази директна шега с хапването и акането дето вика био и с липсващото "говно" или пък просто забърсва мокрия си тезгях след прегрешение:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 2:45 am Заглавие: |
|
|
Абе то заглавието е "чревоугодие"
естествено да си "угодиш на червото" може и да се интерпретира по различни начини ;))))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 3:13 am Заглавие: |
|
|
ем остана хоф да си каже да не се чудим тука :Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 10:44 am Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | ем остана хоф да си каже да не се чудим тука :Р |
Иначе няма да има тръпка )
Bio нека си е така вече, правен е набързо и нека си е такъв какъвто се е родил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Много яко много, рисуваш като съвременна група малки холандци, фламандци, някъв съвременен Брьогел с шепа руско-богатирски подправки... поствай по-често плс. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
asparta

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 5:39 pm Заглавие: |
|
|
хаха....яко...мноу ме кефи - оригинално е... _________________ asparta channel |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|