Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:03 pm Заглавие: profesionalno izvisen! ...ima li i drugi? |
|
|
toklova me biva v pisane po forumi i taka sam se izvisil profesionalno, che v 22.00 snimam toaletna hartia i slusham smooth jazz:))))) taia kombinacia me navejda na misalta che ne moje da niama i drugi pacienti, koito praviat gluposti vmesto da piat bira s otbran otbor proidohi. triabva da se zahlebva, verno si e... ama shte sam blagodaren ako niakoi spodeli i negovite visini... che inache sam si za jalbi i oplakvania _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:13 pm Заглавие: zzz |
|
|
ми аз и аз поработвам ... ама не съм извисен дееба ... тази тема е за жалби и оплаквания със заглавие "Т'ва живот ли е?"[/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:16 pm Заглавие: |
|
|
ma az ne se oplakvam deba. prosto mi se iska i drugi da si kajat. muzichkata e iaka. i kinti shte zema. i mi e priatno da go pravia. koeto vsashtnost mai ne e normalno:) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз тъкмо се прибирам от пиене на Столично тъмно с приятели, след като поспортувахме малко.
Брои ли се? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:09 am Заглавие: |
|
|
правя лява гърда на една моделка... ши ис секси! ай лайк ит! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:20 am Заглавие: |
|
|
snooper - tvoito ne se broi, shtoto niama nishto nenormalno v tova koeto si pravil:)))) shte se broi ako si se pribral da si kalibrirash monitora, ako si razglabiash aparata za vreme, niakvi takiva tapotii:))))
implant - blagodaria ti:)))))))))))))
kak dosega niakoi ne kaza-pichove 3 godini srah na 5 programi, ma sia mi mina! vinagi se govori konceptualno i po princip, a defakto se praviat elemntarni posledovatelnosti ot deinosti chesto vodeshti do posredstven rezultat. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:33 am Заглавие: |
|
|
хахахаха =))) аз па ползвам тоалетната хартия по предназначение докато драскам на палма идейки за знак на клиент =)) в петък. в четири сутринта. =)))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 1:38 am Заглавие: |
|
|
:)))))) ei tva veche e razvitie po temata-az toku shto spretnah lek tifec v hrama na porcelanovia kon, na laptopa s touchpada:)))) xaxaxaxaxaxaxa _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 2:11 am Заглавие: |
|
|
implant написа: | правя лява гърда на една моделка... ши ис секси! ай лайк ит! |
Ей ти и клиника ли отвори вече? слагаш Implant-и а? Ето що ти е такъв ник-а ;) - GOTCHA! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:11 am Заглавие: |
|
|
аз направих Патенце от една дъфкана дъфка докато си чаках транспорта..конусче за тяло,сплескани конусчета за крилца ,топче за главата и т.н и някаква клечка за оформяне....хаха това когато работих като декоратор на торти........... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
в миналата ми работа често трябваше да изпускам пара..и то най-ве4е в правене на арт-глупости....снимала съм синият гел/онзи дето избива микробите дори и под ръба на тоалетната чиния/как се стича по нея....
един ден хванах една кукла барби/бучкахме ги в торти-няма такава гадост и безсфусица/и я обезглавих,после я напръсках със златен спрей ,сложих и постамент-че да замяза на "оскар" и тръгнах да и правя фотосесия с колегите /сладкари в бели и не много бели престилки/как се кефат все едно са спечелили наградата :)...
хаха мани..аз пък се снимах и с един предварително напръскан в златно фас, който няма да ви описвам как смърдеше от афтоспрея:) ама нали изкуството ми иска и жертви аххахаахха айде спирам да се излагам ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 11:49 am Заглавие: |
|
|
за портокола аз май писах по темата "професионално изкривен" а не "професионално извисен" както е истинското задание :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
high crime

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 11:58 am Заглавие: |
|
|
0_0...0_0...преди доста време за кратко рисувах 2д анимация. през това време два пъти ми се случи да сънувам изцяло анимационни сънища 0_0...фрики 0_0 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Хеххе, Яро, и аз наскоро правех тук едни кутии за боб, и колкото и да ме ебаваха колегите мен ме кефеше и си ги джитках с кеф :))) С Body&Soul или Putumayo за фонче :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:42 pm Заглавие: |
|
|
ся като се замисля...един от най-веселите ми дизайнерски спомени е... как навремето правих билборд от снимка 2млн. пикс-правена със сапунерка мустек, която нямаше дисплей нито па читав визйор. и сичко тва щото нещата ставали лесно и нямало значение дали снимката е правена за лейаут или за печат:))))))) бяха незабравими 3 часа "ретуш"... но пък никой не разбра драмата, а картинката вися из цяла софия:)))) абе кефа се. радвам се, че и други се кефат:) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:45 pm Заглавие: |
|
|
в предната ми работа беше често срещано да се виси по нощите, дали да се правят покани, плакати и бордове супер спешно или да се виси по организираните от нас събития - често техно партита или некви "awards", от които лично мене ме побиваха тръпки :)
сия вечи няма такиви работи, снощи в 10 гледах мач и пийвах леко Джак олд нъмбър 7, докат котарака ми спеше в краката - идилия :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:49 pm Заглавие: |
|
|
хихи, кой те ебава бреее :) :P хихихи, аз какво да кажа за превръзките
аз се хващам, че много често, когато стане въпрос за цвят и си "коригирам" цветовете по CMYK... по-малко магента и щеше да е прекрасно :))) ... да не говорим като се влезе в някой магазин и се започва едно гледане на опаковки :) приятелката ми не иска, НО знае какво е - щанца, преге, топъл печат, пантон, линиатура :)) това вече не е така, ако някой постъпва така да се усети на време :)) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:52 pm Заглавие: |
|
|
младежи... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |