Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
viktor k.

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 6:16 am Заглавие: wip |
|
|
цъкам тука нещо, но не е завършено. в последствие ще го оцветя..
в- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin trifonov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 10:44 am Заглавие: |
|
|
Kакто ти казах, главата ми стои леко чужда на тялото. Разбира се това е доста 'крива' стилистика, а и мадамата е част от композиция* която може да си позволи някакво по-перверзно анатомично решение... :) Относно цветното решение - специално аз не го виждам в силни и активни тонове.
* захраних съфорумците с интерес... :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 2:41 pm Заглавие: |
|
|
много е готино, даже без цвят но главата наистина изглежда прекалено голяма и тежка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 2:55 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | ...а и мадамата е част от композиция* която може да си позволи някакво по-перверзно анатомично решение... :)...
* захраних съфорумците с интерес... :))) |
ще чакаме продължението с гран любопитство! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Ти си знаеш най-добре, но аз само да кажа, че мен и сега толкова много ми харесва и като стилизация и като характер и като материалност и като всичко, че нито сивата гама, нито евентуалната несъразмерност на главата могат да ми развалят кефа...
Последната промяна е направена от Dash на Съб Дек 01, 2007 7:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Dash написа: | Ти си знаеш най-добре, но аз само да кажа, че мен и сега толкова много ми харесва и като стилизация и като характер и като материалност и като всичко, че нито сивата гама, нито евентуалната несъразмерност на гравата могат да ми развалят кефа... |
Верно е и аз съм на това мнение!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
viktor k.

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за коментарите. Както казах това е в процес на работа, има прекалено много фактори които влияят на пропорции и характер, така че и аз самият не знам на къде ще го подкарам точно :) Девойката премина през невероятни метаморфози от както изобщо го започнах това, а концепцията се смени поне 10 пъти :)))
радвам се че ви харесва. Когато го постна на следващ етап сигурно ще е много по-различно.
позрави
в- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 12:09 pm Заглавие: |
|
|
мнол ма кефи- сейф!!! _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|