Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 3:53 am Заглавие: |
|
|
Ееебаси колко ме кефи .. не е истина просто .. xD жестокомотафокауберкюююллл .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
smisul, kato maluk sum igral na igri s takava grafika, no kak se pravqt nqmam ideq, a izglezdat adski maniashsko :) ne mi kazvai, che tzukash pixel po pixel :))))))))))) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 11:05 pm Заглавие: |
|
|
еми... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 12:58 pm Заглавие: |
|
|
PetyoDenev 4 причини:
1. има много неща който не съм изпробвал - затова, като упражнение
2. някой от елементите ще мога да ги използвам в бъдеще
3. тренирам нерви - първопричината всъщност е, че много отдавна предлагах по този начин да е организирана една БГ-онлайн игра, като на всяко място да се зоомва по детайлно :)
4. много отдавна искам да спретна едно анимирано селище във флаш /поради ред причини/. Ако този път не ме домързи току виж го докарам до края !
относно пазара за дребна риба - само незнам, колко големшка ще е рибата ?
snooper за автокиното ще трябва да спретна още няколко таралясника, защото неискам да има повторение в елементите и ще стане - сега си изяснявам, в тоз мащаб, как точно да се покаже когато се натискат в колата :)
SPIT преди седмица случайно ми се наложи да си изнамеря един много стар туториал който съм правил за използване на "неправилни" пикселни линии покрив.
Относно как се правят - има различни вариянти особенно за анимиране на движения и т.н. Аз незнам твърде много гяволии, тъй като не съм работил на такова място, ако че ми е било любопитно. всъщност доколкото знам има хора който работят в Gameloft и посещават форума, та те евентуално могат да отговорят на такъв въпрос !
докъде се докарах за да не е празен поста !
абе още ще ви потерзая ... с тези самолети и за един хангар се замислям отвъд линията :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 1:02 pm Заглавие: |
|
|
{}0_o{} respect _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Аз... такова, да не се заяждам, ама тоя катерач там - или ще катери фрий-соло и няма да си има въже, или ако ще е с въже ще си има втори катерач на земята да го осигурява. Така сам по въже без никой наоколо можеш да видиш в едни единични специални случаи едно на хиляда и деветстотин :)
А иначе - FULL RESPECT! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 7:04 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Аз... такова, да не се заяждам, ама тоя катерач там - или ще катери фрий-соло и няма да си има въже, или ако ще е с въже ще си има втори катерач на земята да го осигурява. Така сам по въже без никой наоколо можеш да видиш в едни единични специални случаи едно на хиляда и деветстотин :)
А иначе - FULL RESPECT! |
Може да не се катери, а да се спуска :)
Zi: Луд си, евала! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chocho

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Невероятно яко е прото! 10 минути се пуля с кефска усмивка! :))) Респект! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 2:49 am Заглавие: |
|
|
невероятно...
земи направи в гората амазонки по монокини до и в пещерата, набарали някой изследовател...:Р _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:17 pm Заглавие: |
|
|
snooper съгласен съм, както казва Ky3Mu4 спускаше се, идеята беше да има още двамка горе, обаче сега е все едно катери ли се или се спуска и е по-добре :)
chocho ам че то това е целта
DJ_CyberGod за амазонки - ще трябва да денсят около тотем, а в цялата схема той не ми се връзва - иначе готово за изследователя-миньор.
луд умора няма, обаче малко остана ... надявам се скоро да завърши че "братята" ще отмъкнат релсите за скрап /което го има май само у нас/-липсва им каруца, но няма място, а и стачката на даскалите вече свърши !
не обичам дълги теми ама к'во да направя - като съм почнал да завърша ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз оставам безмълвен! Не само, че пиксел-артът ми е любим (нямам време за практикуване обаче), а и съм страшен почитател на този тип картини, където има милиони детайли и всеки път откриваш нещо ново!
Ако можеше да се направи една изложбичка... :)
zi, казвал съм го, но не пречи да повторя - фен съм ти, продължавай да показваш, защото правиш невероятни неща! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Катерачите, самолетът на земята и джипката с бариерата къртят! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Akeyzerr

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Автомобили - супер, ама не мога да видя бензиностанция, или поне бензинова колконка. Или съм кьорав???
Иначе дълбок поклон! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Akeyzerr написа: | не мога да видя бензиностанция, или поне бензинова колконка |
те затова всичките са спрели :)
неверояно става Зи, колко много сюжети, случки и смешки има:)) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:30 am Заглавие: |
|
|
bile ето ти църквата ама водна кула к'во да я правя бре :)
iDesign-er мерси и изпълнявам
Akeyzerr не си хич кьорав за тунджата ама така ако продължавам къде ще му излезне края :( ... всъщност би трябвало да има

и още нещо
   |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
дълбок респект още веднъж :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 3:53 am Заглавие: |
|
|
докато си оправях хангара
ми показаха една работа с ананаси, тествах малко цветове /защото имам проблем с контраста/ и нахвърлях нещо ...
а сега де плодове и зеленчуци който не яде ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 10:21 am Заглавие: |
|
|
луда работа :) |
|