Graphilla.com :: Преглед на тема - Morph Test

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Morph Test

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atmos

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2003 3:47 pm    Заглавие: Morph Test Отговорете с цитат

Em 4udeh se ko da praa .
Daite nekoi suvet4eta kak da stane po cartoon govora, ama da ne e ba6 cartoon s mnoo rezki dvijenia na ustata

eto i film4eto http://atmosdreams.hit.bg/morph_test.avi

ei i da kaja 4e ne e ni6to osobeno :)

Последната промяна е направена от atmos на Вто Юни 03, 2003 4:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Christo

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2003 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

нещо линкът не работи...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Toshiro

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2003 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

при мен работи, да не повярва човек ( HIT.BG-то са го оправили май и може да се тегли от там и от извън БГ(0.5-1.5КВ/сек.)

преди всичко персонажа кефи :)) за морфовете - кофти е, че с изключение на устата нищо друго не се движи. за по-cartoon-лице мисля, че от героя се очаква да прави повече гримаси, да му се мърдат веждите, даже носа ... ииии ушите примерно :) , освен ако идеята ти е пича да е супер сериозен и уравновесен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2003 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

абе тва е оня зъл гениии които ше завладява света ама верно може още да се зъби.Липсва му характерен тик нещо което да подскаже че е мад саинтист :))
Така с тези пестеливи мимични движения ми харесва добива един суров вид но ми се струва че ако едното му око така леко потреперва докато реди своите заплахи ще се получи онзи доволно - съдистичен вид които ако не се лажа - търсиш
Успех
atmos

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2003 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Em 10nx za ideiikata s O4eto hmmm nese beh zamislial 4e tove e belek na mnoo kak da kaja neuravnovesen 4ovek ( nerven )

Em kakto kazah tova e prosto edin morph test i ni6to pove4e. Prosto iskah da pokaja ko praa v momenta :)) Ni6to pove4e i da obsudim nekoi animacionni harakteristiki. Vse o6te doizgrajdam samia personaj kato li4nost i mi e dosta trudno da mu naprava to4no i kraino durjanie. Samo kato ideia pi4a 6e e dvuli4nik genii-kud genii :). V ednoto sustoianie 6te e s izpravena stoika i 6te govori bavno i super seriozno a v drugata 6e se prigurbva i 6te bra6tolevi postoianno, kato nezabraviaite za isteri4nia smiah koti leko se pronizva ot izkrivenata mu forma. Em gore dolu tova 6e e ama ima o6te mnoo work.

Az seriozno si tura suratnik s koito da dovur6im short-a. Glavno mi triabva 4ovek da se zanimava sas dekorite 6tot mene tam ne me biva mnoo. Taka 4e ako ima nekoi s svobodno vreme i ambicii da svirne ( i skills mnoo iasno )

Ae mnoo 10x Voltaj/ Toshiro
luzterin

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2003 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da obogatq oshte malko temata :)

Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2003 10:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Basi! za taq anatomiq dadoh navremeto 22lv.:))) golqm razhod beshe ....
atmos_fear - kaji za kvi dekori staa duma, moje da opitam, zasega imam vreme za gubene :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Чет Юни 05, 2003 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

em Kekata vij az si tursa glavno 4ovek da raboti po samite sceni. Naprimer laboratoriata v mazeto na Dr-a i vsi4ki atributi vutre v neia.
Az glavno si se zanimvam s charctarite i nemam mnoo vreme za dekorite
Ae pomisli i pomni 4e 6e delim posle slavata :) na 2
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети