Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 8:49 pm Заглавие: раздел представяне....... |
|
|
В последно време (има няма няколко години) забелязвам интересна тенденция в раздела с представяне. Хората идват, показват едно-друго, понякога се коментират, но нещеш ли, някой user днес станал накриво решил да си го изкара някъде и хоп, дай на новобранците да бръмчим. Та в интерес на истината, се случва да го подкарат изтънко, но така че да го предизвикат. Не че нещо, но ответната реакция е съвсем ясна. Или ще се защити като отговори подобаващо, или ще си премълчи с идеята да не го низвергнат. На User-a с лошото ставане тази сутрин никой не прави забележка, но останалите считат за много яко да го последват и да яхнат дръзналия да се намеси в нашето общество.
Не смятате ли че твърде често се случва това? Знам че в момента си навличам озлоблението на доста от вас, защото показвам очевидното, но започва да ми прави все по-лошо впечатление. Вместо да се отсяват професионалистите, ние им режем крилжцата, ако се окаже, че се поддават на провокации. Доста често се среща и определено имента които го правят започват да си изграждат стил, може да се каже, че част от тях са постоянно присъствие там и тонът им е доста язвителен, предизвиквайки другите нерядко безпричинно. Можеби смятат че това е велико дело, но аз бих казал, че за мен е велико да помогнеш на някого, като му дадеш съвет, а не да се подиграваш затова, че има какво още да учи.
Почвайте ме :) _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 8:55 pm Заглавие: |
|
|
положението е като в казармата ..
влизаш .. старите ти изпиват мозъка от гърч и се уволняват ..
и ти си го изкарваш на новобранците, които идват след теб ..
и така до без край ...
докато не закрият казармата _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 11:18 am Заглавие: |
|
|
стил имаха сибилата /в зеления и период/ и нубзито /вечният песимист/....
де ги тия за които говориш ??? :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 12:27 pm Заглавие: |
|
|
аз съгласен с врабчев, макар че понякога и новобранките да си го просят сами :))
ама в крайна сметка пък и не мисля, че има някакъв голям проблем - тука сме много хора, всеки има някви ръбове, караме се, плюем се - па после пак пием бира заедно. но е истина, че представяне би трябвало да е именно форум за представяне - без много много приказки по самите представяния :) приказките могат да бъдат след това в специализираните раздели - така всички ще са доволни уж... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Предпочитам да не посочвам, те сами си знаят. Не че мие много работа, но понякога се дразня като видя как някой започва добре представянето си, след което се появи друг и го предизвика, от което следват офтопици, заяждания, нямащи общо с темата и накрая представящия се бива низвергнат заради отговорите на провокациите, и никой вече не коментира работите му, а се коментира колко груб бил той с хората във форума.
Не една и две теми са заключвани по този повод. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
понякога и аз стардам... по-рядко неутешимо... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 11:15 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | понякога и аз стардам... |
не е вярно, ти не си артист, нямаш душа :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 9:46 am Заглавие: |
|
|
vrabchev
напълно те подкрепям, и аз малко се дразня на разни тарикати техничари дето тормозят младежта
но като се замисля новите май затова идват, защото тук има кой да те подкрепи има кой да те посъветва има кой и да те поизтормози малко :)
според мен нещата са нормални _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:24 am Заглавие: |
|
|
Ами не съм сигурен че всички тези тарикати са чак толкова техничари. Част от тях се събуждат с мисълта "кой кораб да потопя днес?"
Дори бих казал, че колкото са по-добри професионалисти коментиращите, толкова по-рядко си позволяват да се заяждат, а единствено коментират качествата на творбите, останалите смятат да ги догонят, като подкарват хората за глупости.
Не че с нещо тази тема ще промени положението. Просто исках да си изпея това което ме дразни. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:57 am Заглавие: |
|
|
Петърчо, ти не си от големите техничари, пък гледай кво си написал:
"Колега не се сърди ама като видя такива портрети и ми става зле наистина незнам защо ги показваш, ако мислиш че това са редставителни неща много жалко лично мнение" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 11:19 am Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Петърчо, ти не си от големите техничари, пък гледай кво си написал:
"Колега не се сърди ама като видя такива портрети и ми става зле наистина незнам защо ги показваш, ако мислиш че това са редставителни неща много жалко лично мнение" | Симпли знам какво съм написал и стоя зад него, наистина като видя портретчета от морето и ми става зле, особено когато някой им се радва пък и се представя с тях:))
Ако си художник ще ме разбереш, ако си турист ще ми се изсмееш :))
а че не съм техничар е едно от положителните ми качества :)) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | LoveHate написа: | понякога и аз стардам... |
не е вярно, ти не си артист, нямаш душа :) |
нямам я... 'щото я продадох за да си вдигна рязко жизнения стандарт... обаче когато имах страдах... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 3:07 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | нямам я... 'щото я продадох за да си вдигна рязко жизнения стандарт... обаче когато имах страдах... |
а сега душата язди волно някой "индиън" във вечните ловни полета на продадените души... или дето ходят тия неща :)
бе не са криви - истината е, че шпацера лошо модерира секцията, за което моргот е виновен :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Айде сега! Имал съм и добри дни!
Бат Стефане за колко я даде, че сега сам са замислил да я давам мойта. :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 3:31 pm Заглавие: |
|
|
30 сребърника :( Повече не дават гадовете... цената била определена пред 2007 години и не виждали били причина да я променят... _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Чет Дек 06, 2007 4:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 3:40 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | .....30 средърника ... |
ква е тая валута бе???? много ви порастна работата нещо май..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 3:40 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | 30 средърника :( Повече не дават гадовете... цената била определена пред 2007 години и не виждали били причина да я променят... |
те 30 средърника само на чужд ....гръб са малко :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми е много трудно да повярвам, че могат да съществуват такива изверги, като тези, които са наскърбили (косвено) г-н Врабчев. Не съм ги засичал тук, но подкрепям възмущението и съпреживявам болката!
Шпацера просто да ги гони, така де! _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 9:02 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | ..... които са наскърбили (косвено) г-н Врабчев. .... |
Не са ме наскърбили, дразнят ме.
PetyoDenev написа: | .....наистина като видя портретчета от морето и ми става зле, особено когато някой им се радва пък и се представя с тях:)).... |
тук уточняваш че говориш за портретите от морето, в другия пост коментираш всички портрети, а преди да постне морските, показа доста по-различни работи, след тях също има интересни неща..., но не съм имал предвид теб, разбрах те какво точно визираш.
LoveHate написа: | нямам я... 'щото я продадох за да си вдигна рязко жизнения стандарт... обаче когато имах страдах... |
започвам и аз да се замислям. Къде ги изкупуват? _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 9:35 pm Заглавие: |
|
|
из пунктовете за вторични суровини |
|