Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 7:14 am Заглавие: Heaven and Hell |
|
|
можеше още ама ми писна... пък и стана сто часа... другия път повече:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 7:58 am Заглавие: |
|
|
Ето отва ме зарадва за добро утро! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 9:22 am Заглавие: |
|
|
Ехх,това много яко си го започнал бе. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:59 am Заглавие: |
|
|
ДМД на ларлоците.....
по тоя дето е с гръб бая работа те чака-
шолдерите mu нещо хич ги нема, а цялостното излъчване на костюмарата клони повече към sci-fi отколкото към фентъзи.....
всъщност може да си търсел точно това, но позата му е характерна повече за маге което всеки момент ше ти издруса пиробласт за 4к*....
* на който не му е ясно кво говоря- да играе WoW..... xD _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Личи си, че си искал да стои динамично. Ама тоя/тая с косата много статично изглежда. Мене, ако някой се готви да ме очисти няма да стоя толкова безразличен ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Aбе, това не е много добре. Композицията има голям потенциал, ама има някои неща, които лично аз смятам, развалят работата. Освен това, което каза Мейсман, широките нараменници на жената(?) убиват перспективата, самата тя изглежда да е нарисувана директно с тях. Все едно не си си дал зор да видиш кое къде отива под броните. Гръдния кош и ръцете са по-подходящи за мъжка фигура като че ли, доста са ячки. Орнаментиката по доспехите и оръжието на жената е много добра, при мъжа дизайна на доспехите изглежда недомислен. Това отровно жълто също не ми се връзва много, бих помислил за начин да го смекча. Изобщо напоследък свикнахме да очакваме повече от теб :Р
П.П.
Подозирам, че е WIP, така че може би и сам си видял тези неща. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Каквото казаха мейса и мортлег, но има потенциал, DJ, надявам се да я доразвиеш :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:16 pm Заглавие: |
|
|
ок и от мене малко :P няма да се сърдиш :) хехе - раздробил си ръката на този в предния план не се разбира почти ... също така тази светлина пред него с нищо не ти помага а само го скрива (или го направи него по тъмен или светлината по светла ) може да вкараш от светлината и по сградите около втората фигура на заден план за да изпъкне . - другото не мога да го коментирам това си е лично твоя преценка относно дизайна. :) давай още малко може да стане яка не се глези :)
П.С. - GO Heaven go !!!!! :))) _________________ Metro 2033
Последната промяна е направена от D3im05 на Пет Дек 07, 2007 2:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:22 pm Заглавие: |
|
|
мерси ви много, съгласен съм с някои от нещата, картинката наистина е вип, но незнам кога ще се върна към нея.. на селестиала бронята наистина е недомисляна, малко се преебах и заради осветлението с нея..
отностно "позата му е характерна повече за маге което всеки момент ше ти издруса пиробласт за 4к" мейс нямаш си на идея колко по същия начин ми действа и на мен, но чесно казано доста от тематичните неща в композицията са "абстрактни" като рай-долу, ад-горе, мадамата е с няква странна фентъзи екипировка, пънкара със сай фай, абе дълга и широка, явно не съм го направил убедителен..:) тряаше да му сложа сай фай тояга та да са свърши :Р
НП, стига бе, не е безлична.. по скоро е извратено спокойна..:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 1:59 pm Заглавие: |
|
|
кефи ма много _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
DJ_CyberGod написа: | ...
НП, стига бе, не е безлична.. по скоро е извратено спокойна..:) |
НПто говори така щото не знае кви спокойни извратеняци са лоците /ДМД и на тех и на родата им/...
както си седи спокойно и го гледаш и се чудиш кво прави, а той ти наредил дотове на 2 реда като медали на руски генерал....... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 3:51 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | както си седи спокойно и го гледаш и се чудиш кво прави, а той ти наредил дотове на 2 реда като медали на руски генерал....... |
true, true... неска доста лафове каза.. в хубавия смисъл:) всеки път така да се изразяваш:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:20 pm Заглавие: |
|
|
Сигурно сте прави, ама кво мислите, че не съм и аз стоял до късни нощи с Диаблото и Уоркрафт 3 ли ;)))?
П.п. - и с Knights of Honor ;))! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Хах,NP,майтапиш ли се :P
Косача,( тя / той ) си е супер,с това вманиячаващо спокойствие. Да не мислиш,че всички са някви шубета като хората,дето ако им извадиш нож,и оня е напълнил гащите вече :P;) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Вие не ме разбрахте. Нямах предвид изражението му/й. Имах предвид статичността на позата :). Тя подсказва безразличие към случващото се. Нямам нищо против желязното изражение ;)! В случая една по-динамична стойка би била единствено плюс ;). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:43 pm Заглавие: |
|
|
косача е тя, защото има цици с виолетови зърна. Обаче ми прави впечатление композиционното и смислово решение, което не мога да си обясня - добрия герой напада лошия (това се приема),но позата му излъчва агресия, докато лошия не само, че е застанал в такава поза, все едно е победител и герой, а и не оказва никаква съпротива при положение, че ясно вижда, че го нападат :))) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:49 pm Заглавие: |
|
|
Ами злите,обикновено са яко високомерни типове :P Така че Косача може да се счита и за победител...;) Да си е казал,тоя с тая бяла коса за нищо не стааа :P;) И за тва си седи спокойно и чака да го халоса с косата :))
Сорри,DJ,ама по ме кефи да е мъж :P _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Yaroslav Kuzmin написа: | косача е тя, защото има цици с виолетови зърна. Обаче ми прави впечатление композиционното и смислово решение, което не мога да си обясня - добрия герой напада лошия (това се приема),но позата му излъчва агресия, докато лошия не само, че е застанал в такава поза, все едно е победител и герой, а и не оказва никаква съпротива при положение, че ясно вижда, че го нападат :))) |
ем аз за тези решения съм се влиял от повечето гуд гай бед гай файтове дето съм гледал.. на смъртоносно оръжия оня жълтия нищо че гонападаха двама през цялото време докато приближаваха стоеше адски споко.. тва придава куулнес:) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 11:24 pm Заглавие: |
|
|
тогава статутът на жена не му отива никак. Докато не бях прочел в коментариите, че хората се съмняват дали е мъж или жена нямаше и да се замисля. =) фона ме радва най-много.:)) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 1:36 am Заглавие: |
|
|
нищо не разбираш ти от ада :)) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|