Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 2:58 am Заглавие: the 60's |
|
|
da _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт...
Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 10:16 am Заглавие: |
|
|
huanita ... nqmashe otgovor ... "Sempla i povtarqshta se s predishnite"
inache bih ti go napisal ... aide malko premesti ot ednata na drugata kulka de ... aide de ... eeee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 12:34 pm Заглавие: |
|
|
стилизацията е добра.. и линиите окспоред мен трябва да засилиш контраста и ще стъпи... за носа си знаеш :)) оправи го |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2003 6:09 pm Заглавие: |
|
|
razbiram _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 12:34 am Заглавие: |
|
|
Snaker, help, kaji kakvo da i napravia da ne prilicha na katerica... syvet neshto ako moje :)
da ne e tolkova sempla i da se povtaria.... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gradinko
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2003 6:50 pm Заглавие: добре си е така семпла |
|
|
в нослето ме притеснява само наи-тъмната сянка отдолу, аз бих я редуцирал до само две петънца за дупките. сега е малко по-широк, отколкото дж.б. би искал да види над пишока си. бих пуснал мааалко детайлче в косата на челото, един два немирни кичура. също - ключиците! ах, любими са ми, да целувам вдлъбнатинката, където се срещат, за да се захванат за гръдната кост.... и къде е тази вдлъбнатинка тука!?
цялосто ме кефи, да знаеш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2003 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Snaker, help, kaji kakvo da i napravia da ne prilicha na katerica... syvet neshto ako moje :)
da ne e tolkova sempla i da se povtaria.... |
ne mojah po-rano ama ... imah predvid neshto takova ...
sa trudno moga da ti darja stilistikata ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 5:44 pm Заглавие: |
|
|
snaker ne se sardi ama taka izglejda siakash se e namazala s debel sloi plajno maslo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | snaker ne se sardi ama taka izglejda siakash se e namazala s debel sloi plajno maslo. |
ako mojeh da ti obqsnq kakvo sam iskal da napravq shtqh da ti go dam ti da go izpulnish :)))
imam totalno razlichen still az i nemoga da rabotq takii izchisteni raboti ... prava si che e dobre zapekana :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|