uBo_BaMnupa

|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 12:04 am Заглавие: На вниманието на всички художници! |
|
|
Искам да предупредя всички художници, които работят или мислят да работят за ИЕКК, че си имат работа с мошеници! Два месеца рисувах за тях един комикс и след половин година мотане и какви ли не оправдания противоречащи си едно на друго така и не си получих парите. Преди да подпишете договора покажете го на компетентно лице, което да ви каже какво не е наред с него, защото аз подписах договор ,който няма никаква юридическа стойност. Не предавайте работата си преди да сте си получили парите! Знам, че има хора които от доста време работят при тях и редовно си получават хонорарите. Ако не беше така, това издателство щеше да остане без художници, но е факт също така и че не съм единственият измамен от тях... но дори и да не ви прецакат, работа с такова смешно заплащане сама по себе си си е прецаквация. _________________ Който падне в бой за свобода, не пада по-далече от дървото. |
|
Bio
|
Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Ти и да имаш договор, мислиш ли че ще имаш пари за да плащаш на адвокати с години докато осъдиш някой кретен? Ш'се изръсиш хиляди и в случай че си на път да спечелиш дело срещу издателство, последствията за тях биха били такива че просто ще бутнат няколко К под масата на подходящия човек и пак ще загубиш. БГ, не се коси. Просто бачкай с проверени клиенти. Работи с аванс. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|