Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BonBonec
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 9:12 pm Заглавие: Лично представяне |
|
|
Здравейте :) Съвсем случайно намерих форума ви (добре,че мога да търся в гуугъл)
Казвам се Боряна и още нямам 18 години. Уча икономика в елитно училище. Много силно желая да се занимавам с дизайн. С дизайн на дрехи се занимавам от 5-6 години. Разбира се, в началото бяха по-скоро...опити. Началото мина бавно, но славно. Занимавах се малко с аерография и Боди арт, но сега нямам техническата възможност д продължавам напред. С фотошоп се оправям горе-долу, а за фотографията имам идеи, но техниката (пак) не е на достатъчно добро ниво. Като малка се бях научила и снимах със Зенит-а на баща ми...засега май не съм държала смао професионален фотоапарат.
Нещо повече...бях от финалистине на конкурса на "Огледала" за млад дизайнер тази година (2007) и на Аерогресия 2007 съм била участничка. Имам много идеи и силно искам да ги реализирам. Не казвам,че съм най-добрата, защото ще глупаво. По-важно е,че имам желанието да се развивам за напред. Надявам се този форум да ми помогне. _________________ Под топлата завивка
посрещни съня с усмивка,
защото утрото те чака :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Боряна,
привет, от представянето ти липсва най-важната част, а именно - работите ти... публикувай най-добрите ти (според теб) неща и тогава можеш да получиш права за спец-секциите. За повече инфо прочети най-горната тема в раздел представяне или потърси Ники на icq 162348334 .
Инак, от казаното от теб оставам с впечатление, че смяташ за нужно да владееш по нещо от всеки раздел - не се налага, споко, аз понавам само един човек от целия форум, който може да се справи задоволително във всяка една от областите, с които се занимават спец-секциите, но той е ксараджия.
Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BonBonec
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BonBonec