Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 2:44 pm Заглавие: oshte malko Volvo |
|
|
starnica v kataloga za Avtosalona
 _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 3:40 pm Заглавие: |
|
|
borkin chudno be... inache probval li si drug color za bkg na contenta? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 4:00 pm Заглавие: |
|
|
da si kazha chestno se kum toia neshto me vlecheshe - ama nepreodolimo;)
samo kudeto dvete polovini ne sa ravni, ama ne mozhe vsichki hubavini na edno miasto _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 4:29 pm Заглавие: |
|
|
...i zemi razkarai gore lampata pod volvo sign-a shi sa 4ite dale4 po-doore...
P.S. Kat retush Rulzzz da otbeleja samo - ne e nujno si4ko shto e snimano da se vidi nakraya... koet ne nosi faida a sal drobi fototo zaslujava retush :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 5:15 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | ...i zemi razkarai gore lampata pod volvo sign-a shi sa 4ite dale4 po-doore... |
vednaga se zabelizva:)
ostavil sum ia ama suvsem narochno - neka drazni malko
plakatista написа: | samo naistina bi mogul da probvash pone s drug cviat moje puk da ti haresa poveche |
neeeee:) a i to zamina veche _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
borkin az probvah i drug cviat bkg na contenta.. i drug color na samia txt... tozi koito si podbral e dobur... sedi malko tumno no puk e po tejuk i se vpisva v cialostnia concept po dobre! pozdravlenia! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
klown_der
|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2003 6:01 pm Заглавие: |
|
|
... аз лично бих равнил първия ред на дилърското каре по горния край на логото на Волво в долната част на страницата, ама щом е заминало вече, няма да го! Сега логото малко ми малее... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgieva
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2003 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Miastoto na logoto ne otgovaria na standarta, a za fona sam s dvete race protiv, ina4e mi haresva _________________ "Vsi4ko, koeto si struva da se napravi, si e struvalo v4era"
lema na Grosman |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 11:15 am Заглавие: |
|
|
Georgieva написа: | Miastoto na logoto ne otgovaria na standarta |
ne shvashtam za kakuv standart govorish:) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2003 11:48 am Заглавие: |
|
|
georgieva znachi ti haresva snimkata dokolkoto vdiavam ? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Georgieva
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 2:08 pm Заглавие: |
|
|
NAmira mi se edin standart za bro6uri i papki i v nego tova logo moje da bade samo dolu v diasno. E moje tova miasto da ne e zadaljitelno za vsi4ki produkti. _________________ "Vsi4ko, koeto si struva da se napravi, si e struvalo v4era"
lema na Grosman |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Georgieva написа: | NAmira mi se edin standart za bro6uri i papki i v nego tova logo moje da bade samo dolu v diasno. E moje tova miasto da ne e zadaljitelno za vsi4ki produkti. |
vizh sega, ako stava vupros za kolite - ot niakolko godini nasam naimat nishto obshto s kamionite osven imeto.
v tova, s koeto razpolagam kato launch material, si e tocho kakto sum go pusnal, vkl za papki, plikove i tn.
svedite niamat zabelezhki taka che vsichko e ok. _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 3:05 pm Заглавие: |
|
|
neviarvam Volvo da niamat brand identity guidelines shto ne potursite? tova e naistina vajno za pechatni produkti! ima si iziskvania na povecheto golemi firmi! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|