Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне - ducklin-th

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне - ducklin-th

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ducklin-th

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:02 am    Заглавие: Представяне - ducklin-th Отговорете с цитат

Здравейте,
да се представя и аз.
Нов съм в тази среда и определено съм съвсем в началото на развитието си. Рисувам сериозно от малко повече от година. Надявам се от този форум да натрупам опит и да получавам креативна критика и насоки от хора, който са навътре в нещата.

ducklin-th

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

извинявам се, но imagevenue.com ми играят номера и две от картинките не се виждат в горния пост :(
ducklin-th

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cweтовете на последното ще ме накарат да заспя неска усмихнат..по снимка ли е правено? изглежда ми нещо средно между Линкълн от ПБ и Брус уилис ?!
daysleeper

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
... изглежда ми нещо средно между Линкълн от ПБ и Брус уилис ?!

хахахах .. Клайв Оуен се казва тоя левент ;)

cinemotion.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ducklin-th

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

АХАХ :D .. не успях да го напрая да прилича на него :(
да, по снимка е правено...
но пък ми хареса, че го направих детайлно, харесват ми цветовете, харесва ми излъчването :D
D3im05

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 1:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нищо артистично не виждам в това да направиш пълен овърпейнт на снимка .....(освен ако не е с учебна цел ) в такъв случай не го показвай за (Clive Owen говоря ) за другите ме мързи да проверя
D3im05

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 3:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

никаде не се гледа с добро око покажи нещо твое , скици или,каквото там имаш
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wel.©om
D3im05

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Така... от мен да знаеш рисуване върху снимка не е рисуване :) намерих снимката от ,която си го направил на Clive Owen и я сложих под рисунката ти да проверя , съвпаднаха перфектно , (не се съмнявам ,че има много хора способни на това) но самите мазки , които правиш пo рисунката не предполагат такива умения . С нищо не искам да те засегна просто ти давам съвет ,че не се гледа с добро око , покажи нещо твое не по снимка и ако е добро аз ще съм първия човек който ще ти каже welcome :) ще се радвам да съм сгрешил в преценката си и да се окажеш един страхотен художник :)
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 1:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

деймос, остави човека на спокойствие.. звучиш като тънкоуст дъртофел, който има прекалено голямо желание да мачка. може да е овърпейнт, но е много пластично и съвсем далеч от сухарското и кича, който обикновено правят повечето рисуващи върху снимка.. човека има вкус и пластично, живописно усещане.. предполагам, че ако седне сам да си рисува нещо по въображение би излязло доста приятно. от мен уелкъм.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
D3im05

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))) ем кофти ,че така звуча :) като го видя "сам да си рисува нещо по въображение би излязло доста приятно" и ако вземе та ми хареса ще кажа welcome .Това ,че поясних защо не ми харесват ,изобщо не значи че искам да мачкам човека :)чакам с нетърпение следващия му пост :)
ducklin-th

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

D3im05 е прав. И причината да не съм сигурен в собствените си идей и да ги развивам доста по-сковано е липсата на опит.
Не ме мачка и за разлика от повече дето реват от постовете му, аз се опитвам да вдена думите му. Та дори и да ми дадете права мисля да се въздържа от постове тук, докато не представя изцяло самостоятелен проект.

Иначе благодаря. :)
DinYa

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тц, сядаш на една пейка, където минават хора (може в някой магазин на топло)
и правиш скици докато минават покрай теб.
следващата седмица да покажеш 30 скици. и без да задълбаваш! набързо.
ай : )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети