Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:02 am Заглавие: тема за пакости |
|
|
така.. имам проблем с един сценарий... трябва да отмъстя на един от героите. взех решение, че трябва да го побъркам с всички възможни пакости - като започнем с най-дребните и вървим нагоре към възможно най-противните гадости.. нахвърлях списък от двайсетина гадорийки, които, докато аз растях съм ги пробвала или приятели са ги прилагали помежду си, или такива, които измислих сега в движение..
та, исках да ви помоля да хелпнете - като си помислите за всякакви възможни мръсни номера, пакости и пр. и ги опишете тука с по две думи.
п.с. не се притеснявайте, че лудорията, която ви е хрумнала е прекалено известна или простичка.. може да е точно това, което ми трябва.
пишете за всичко, за което се сетите.
МЕРСИ, ПИПЪЛ! _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:22 am Заглавие: |
|
|
Като за начало можеш да пробваш с стандартните картун изпълнения: настъпване на тармък или мотика, падане в скрита дупка, дигане с мрежа - капан, можеш да му счупиш стъклата, да го примамиш сред глутница озверели песове, които да му скъсат гащите, да му сложиш бомба с фишек в гащите, да го гръмнеш с базука или ракета земя-въздух, да го катапултираш, да му залепиш обувките с лепило за земята, да му сложиш прах за сърбеж в дрехите, да му обръснеш веждите насън, да го намажеш с катран и да го оваляш в перушина, да му сложиш чернилка в пастата за зъби, да му залепиш надпис на гърба, да му пуснеш някоя дебела грозна мома да го ебе, да го нарежеш с верижен трион, да му падне наковалня на главата, да му се изсереш пред вратата, да му преместиш колата мужду 2 дървета, да му изсипеш кофа с вода на главата като влезе в стаята, да го хвърлиш сред акули, да му пуснеш по петите един защитник от ръгбито, който като го види и го сваля на земята с бодичек, да го преоблечеш тайно като патица в разгара на ловния сезон.
Туй засега ми дойде на акъла. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Простичко го ожени... :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:23 pm Заглавие: |
|
|
не е конкретизирано тоз герой какво представлява ! т.е. лице, отделен герой, сцена или що !
иначе една малка поредица:
1
Ако е с лице – ощипване по носа
В гръб – шут
2
С лице – пръскане с воден пистолет или квато и да е шашма
В гръб – джазова бележка отзади
3
С лице – шут в едни долни места
В гръб – отрязване на коса
4
С лице – разкървавяване на нос
В гръб – сваляне на панталон, рокле или квото и да е
5
С лице – целия в лепенки
В гръб – куче да го апи
6
С лице – изваждане око
В гръб – режеме ухо, може и бичуване
7
С лице – разстрел
В гръб - обезглавяване
уморих го тоз много бързо ама ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
ъ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 3:22 pm Заглавие: |
|
|
уф.. слава богу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Готин трик, който много ми харесва - взимаме едно ако и го слагаме в книжна торба. Слагаме я пред вратата на жертвата, палим я, звъним и бягаме. След като вратата се отвори и "героя" види малкия огън инстинктивно ще започне да го настъпва за да го изгаси. Мазало... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Хм...
Днес не ви пускат на пързалката ли?! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:17 pm Заглавие: |
|
|
лъвхейт и спейсър, какъв ви е проблема? много сте важни ли, що ли.. какво лошо има в това да помоля за помощ? като забиеш е добре да потърсиш отговора извън себе си. а това, което намерих в нета не ми свърши работа..
аз съм благодарна на всеки, който откликна в тази тема.
БЛАГОДАРЯ :) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Къде видя проблем??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 3:14 pm Заглавие: |
|
|
ти изчакай още годинка-две и ще имаш много материал:) иначе баща ми вземаше една смес, която гърми при докосване или стъпване върху нея, първо сипвш малко на дръжката на вратата - входната и после на ключа за включване на осветлението в кордора до вратата, слабонервните му студентки бяха опищяли факултета, баща ми е преподавател по химия в университета, иначе момчешки работи, мятане на димки в стаята на субекта, домашни фоервеки с дистанционно, ако субекта стои до локва, мяташ някаква основа и пак имаш взрив-целия субект мокър и опърлен, най-семплото е да посипеш нещата му със сребърен нитрат, изглежда като обикновен прах но при допир оствя на кожата тъмно-кафяви петна които не се измиват с месеци, може и калиев перманганат - петната са ефектно лилави но с белина се махат, ние слагахме на гъбата на учителката |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 5:43 pm Заглавие: |
|
|
:))))))))) pipi изби рибата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 7:28 pm Заглавие: |
|
|
пакости от Масктата и Сърдити старчета, особено старчетата си погаждаха 1 на друг доста номера
като вмирисана риба на задната седалка в колата
лавина пред входната врата...
това май беше от По-сърдити старчета _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 7:46 pm Заглавие: |
|
|
аз само да подпитам, колко годишен е таргета, който ще разлиства творбата? за да се ориентирам за пакостите, че съм виздал какво ли не през всичките тез додини, а живота е ... бе жесток е _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 10:00 pm Заглавие: |
|
|
ми, пакости от филми не ми вършат работа. не искам да е нещо, което всеки ше го разпознава в разни филми.. по-ценни са ми неща, които са личен опит и са си типични за нас - като българи.. всмисъл, ние сме си много изобретателни в простотиите и неща от малкъм, сърдити старчета, маската и пр.. бледнеят според мен.
и друго - сценарият е за нещо, което трябва да е далеч от клишето и многократно-видяното насам-натам.. изданието ще се разпространява и у нас и в чужбина. нека и там научат нещо новичко.
възрастта на читателя е без значение. както и на пича, дето ше му се прилагат гадостите.. аз няма да ползвам много неща, от тези, които казахте тук - но имаше някои наистина ценни гадости, които са точно това, което ми трябва.
още веднъж - много ви благодаря за съдействието. супер сте! _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|