Graphilla.com :: Преглед на тема - CMS logo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CMS logo
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 6:22 pm    Заглавие: CMS logo Отговорете с цитат

Tova e logo za edin sait na koito shte se prodava Content Managment System (CMS) Sistema za dinamichno upravlenie na sydyrjanieto na web saitove. Produkta se kazva WebMosaic. Proekta e v nachalna faza i shte postna oshte varianti drugata sedmica. Bih iskal da znam kakvo mislite za tezi varianti.

Последната промяна е направена от patriot на Пет Юли 04, 2003 12:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Archimboldo

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo mi dopada, dobre presyzdava6 temata. Smu6tava me samo razlikata v fontovete na Web i Mosaic - spored men mnogo e malka ako trjabva da ja ima. Bih opital s korenno razl font. Uspeh!!!
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

logoto e swezo , ma si 4ekni fontovete nesto nemi sedat:)))
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 8:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам, на мен не ми харесват цветовете, но като цяло логото не е зле! С малко промени може да стане достатъчно добро, че да се умиря напълно:) Има потенциал, ако мога така да се изразя, но цветовете са прекалено студени според мен. Дори и топъл цвят като червения изглежда студен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
borkataboy

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 9:19 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Като идея наистина е много добро, но както каза TT2 цветовете ми седят студени и малко безлични! Нека да е същата комбинация, но с по-топли colors:-) Шрифтовете-ако може Mosaic да е по-bold... Първият вариант/композиция/ по ми допада. Успех!
[offtopic] Е, пак добре, щом и други, освен Microsoft content management server, пробиват;-)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Archimboldo

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

TT2 написа:
Има потенциал, ако мога така да се изразя, но цветовете са прекалено студени според мен. Дори и топъл цвят като червения изглежда студен.

Da no taka syzdava asosiasia za mozaica - nali tja e ot kamyk, studena i monolitna
borkataboy

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2003 9:47 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Е, думата "мозайка" може да има и преносно значение-разнообразие, съвкупност от различни неща;-)
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2003 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

veche ti kazaha che cvetovete sa malko studeni, vtoria variant mi haresva poveche i kato type design e po dobre i kato kompozit. btw kato vidiah tova logo se setih vednaga za tova:

Archimboldo

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2003 3:46 pm    Заглавие: Re: ! Отговорете с цитат

borkataboy написа:
Е, думата "мозайка" може да има и преносно значение-разнообразие, съвкупност от различни неща;-)

Da:) prav si no colora kojto e izpolzval, tija fugi i cwntralnata kompozicia mi napomnjat za kamenna mozajka...... rimska napr.
borkataboy

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2003 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, абе сега като се загледам, май имаш право! Тези по-топли цветове отстрани, а пък в средата сиво/е, сега дали е римска мозайка не знам;-)/...абе чудя се...Във всеки случай не е никак лошо, но implant има право и за typo-то! Във вторият вариант е по-добре. Като композиция все пак ми харесва повече #1 :-))
TT2

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2003 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина, има логика, но не се възприема още отначало, което значи, че един потребител, който не се вглежда много в самото лого, няма да разбере за какво иде реч. Поне за мен не се разбира, че е мозайка от пръв поглед, а чак след доста подробно вглеждане в името и логотипа. Което води до два варианта на продължаване - доближаване до мозайка или слагане на по-топли цветове(ако няма да е мозайка, поне да е красиво) А и сега като се вгледам, краищата на цветните имици изглеждат нарязани, което определено трябва да се оправи, да не забравиш:) Всъщност формата на самите цветни ивици не е много хубава, имат по един рязък ъгъл, който не ми се нрави. Вътрешната част е хубава и с подходящи цветове, но "обвивката" на логотипа трябва да се преработи, поне според мен:) Иначе може да стане нещо доста хубаво и е добре, че го показваш, преди да си го завършил!
Върнете се в началото
patriot

МнениеПуснато на: Съб Юни 07, 2003 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Suglasen sum napulno sus zabelejkata za cvetovete, naistina sa dosta mrachni i ubiti. Shte probvam da izpolzvam drugi cvetove ili da si poigrai s qrkostta.

Implant, da ti kaja chestno mnogo zor vidqh s ideqta za logoto zashtoto takuv podoben kocept mai se polzva mnogo chesto. Smqtam v ponedelnik da postna oshte varianti.
Btw postanal sum novi varianti na phonearena.com i shte se radvam ako gi pogledesh i si kajesh mnenieto za tqh. http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=1814 che imashe samo edin otklik sled kato postnah novite varianti.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2003 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eto edna idea ako si v time out. :)
ne e nishto osobenno...no moje da se razvie dobre.

patriot

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
eto edna idea ako si v time out. :)
ne e nishto osobenno...no moje da se razvie dobre.

10x mnogo
mnogo e dobro logoto :)
Az imam dostuchno idei,samo che sega nqmamam vreme. Razbotq po drugi po speshni neshta v momenta. Shte postna kogato smogna.
Върнете се в началото
Add

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 2:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аммм, на мен ми се хареса повече варианта на Patriot.
Аа, мислех си за easy logo

WebMosaic
gathered your web site

Mosaic > ot piece together като обяснение...)
Archimboldo

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i na men mi haresva varianta na Implant - mnogo dobre vliza v stilysticata na mozaikata s colora si i 4ernite fugi
TT2

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 8:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виждате ли, можело и с по-весели цветове...implant, хубаво е, с още малко развитие от страна на patriot (ако реши да си играе), може да стане нещо много добро!
Върнете се в началото
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami moito mnenie e che pyrwonachalnoto logo e nai-podhodiashto samo moje bi s po-topli cwetow zashtoto:

1. Ima techno style izlychwane koeto e wajno za prodajbata na tehnologichen product kato CMS.

2. Ornamenta za wodowyrtej spored men gowori za web.

3. Shrifta e techno style. Edinstweno nadpisa pod logoto triabwa da e po-drug.

Sega logoto na implant poweche nawiawa ART koeto bi bilo po-podhodiashto ako tezi hora se zanimawaha s prawene na web stranici naprimer.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2003 9:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vale suglasen sum s taka izlojenite dovodi...
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Юни 11, 2003 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

archimboldo..hm, ae da ne polzvsh logoto mi kato pravish kvito i da bilo prezentacii !!!! sega si napravi posta nanovo bez nego!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети