Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
marin

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Представяне само с една работа трудно ще мине... ако чакаш някой да ти каже "още", че да пуснеш втората картинка която имаш, направо зарежи. Събери работи, постни ги наведнъж и независимо от качествата на картинките представянето ти ще бъде по-сериозно и забелязано, а и ще се радваш на по-различни коментари от моя... Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 1:37 pm Заглавие: |
|
|
..ами изобщо не ми пъка дали батовците ще ме пуснат във форума ,това ми е второто или третото цапане за проба (не мисля че съм цапач ,нито че ще се развия като такъв) и съм го пуснал за коментар само ,ако след няколко месеца ми се дорисува може да пусна още някое |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 2:06 pm Заглавие: |
|
|
В една тема си цапай по прегледно ше бъде. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 3:30 pm Заглавие: |
|
|
martin, не мога да те разбера човече....още с първото си изречение сам се оборваш с думите си:
-пускаш рисунка,наричаш я цапане
-очакваш коментар,казваш че коментарите тук не те инересуват
-постваш въа форум с определена насоченост и хора който с изкуство си изкарват прехраната,казваш че не желаеш да се развиваш в тази насока
какъв коментар да напиша след като не те разбирам....хем рисуваш,хем не искаш да се развиваш като рисувач а се представяш и то на хора,който един ден могат да са ти колеги или работодатели...
и още нещо...рисунката ти е приятна и е тръгнала добре ама след като не ти се занимава....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:06 pm Заглавие: |
|
|
Май наистина ще трябва да обесня ,рисувам за да си помогна за 3д то ,тоест повечето 3д артисти смятат че това което им е в главата може да се измоделира и оки ,всъщност ...тоест поне за мен си мога да кажа че влизам яко в детайли и нщата издребняват -губят ми се обеми и об6ти форми .Нужно си е и малко да ,,поцапаm,, предварително .Aз съм зле в това отношение и бутам от време на време за тренинг ,не мисля че имам дарба ,нито пък техника за това .Затова едва ли ще си изкарам прехранаtа с това някога-а и съм вече много дърто магаре да сменям коловозите .Пускам просто за коментар относно анатомия стил и т.н . Впрочем Нички е прав за напред ще ги пускам вече само в един и същи пост. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Нужно ли е да се мазни някой за да получи права - например когато показва - черно на бяло - какво може - било то дори и една добра работа.... ?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
все пак работата не е зле, ако приемаш препоръки стегни леко формата и търси материалност, сега всичко е доста меко. може да опиташ и игра с цветовете напримет нещо да си е със собствен цвят.
Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
мерси Петьо нещо такова очаквам за коментар ,за меките четки и сам ги усещам но все още не мога с твърди :(,относно цветовете съм в пълен хаос реално |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|