Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Бахти и простотията, ШИТГАДДЕМИТ !
;(((((
никъде ги няма тия модели! нито
Portege-M400 нито TOSHIBA TECRA М4
баси държавата _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 7:49 pm Заглавие: |
|
|
А защо Toshiba???
Има и други таблет пц-та!
Предлагам дискусията да се разшири. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Ми другите които са в диапазона 2000-2500 видях само Acer, а стане ли въпрос за Acer навсякъде чувам - НЕ!
за Toshiba знам че са с WACOM Grid. за другите изобщо нямам идея.
а все пак и цената има значение, не ми се дават над 2.5 К то ясно че ако няма лимит на денгите има чудеса които се продават.
Ако имате някво инфо за други марки дет си заслужават - давайте! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 6:31 pm Заглавие: |
|
|
Почвам изпитания със селф мейд Cintiq, закичвам проектор над таблета. Засега нещата са мноооого обещаващи. btw сега видях че и USB таблетите си има лаг. Мислих си че е свойтво само на screen таблетите ;(
чувството е супер. Закачането на проектор вертикално на точното място над таблета си е Е... му п...... л....а, едни дизайни са им направили едно чудо.
Ш'ви държа в течение. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Яну 25, 2008 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Потребителят Prometheus ме помоли да постна от негово име в темата, защото няма права да поства тук:
"Понеже бях разгневен от пълния информационен (BG & Cintiq) вакуум, реших да споделя опита
си направо в темата, но понеже не съм потребител с СПЕЦИАЛНИ ПРАВА, съм ограничен да ти пиша тук.
Ако си пич, препечатай ме там без редакция.
Уникално! Хора, свободата на словото е гарантирана от конституцията по всички бели държави, да ви
съдя ли та да си избия поне 3000 EU за таблета ?!
Adcom са единствените делегирани дистрибутори на Wacom за BG и са едни анти-бизнесмени...
Те твърдят, че неможеш да пипнеш Cintiq-a преди да го купиш понеже бил бутиков модел...и в същотото време
те втрещяват с новината, че не предлагат лизинг за толкова ефтини стоки?!
Поне ми го доставиха в срок и без очевидни дефекти - доволен съм.
В Германия намерих дилър който предлага Cintiq на лизинг без първоначална вноска за 4-години с 160 EU оскъпяване...
Единствената свястна Cintiq информация и до днес се намира тук:
http://www.youtube.com/watch?v=dLEubvE5ZQ4&feature=related
и тук:
http://www.youtube.com/results?search_query=cintiq
Марко Мартинс е майката и терезата на която пиздаглазъй от Wacom трябва да връчат пожизнена пенсия и грамота за
техен доброволен дилър N'1 AllOverTheWorld.
Този португалец е ПИЧ! И най-досадната глупост да го питаш ще ти отговори като отличник на изпит.
Ъ-кхъ...та, да се върна на темата...имаш малко неточно инфо тук:
"Голямото предимство на Cintiq-a e, че ...От друга страна, имаш един куп кабеляци (три, по-точно).
Можеш да работиш само около бюрото с машината.
Резолюцията ти е по-малка (1280)."
1. "Кабелите" на Cintiq са с дължина 3-метра, НО са поместени в един общ малко по дебел от коаксиален.
Разтроява се точно където трябва, (преди ПиСито) за да влезе едновременно в G.Card,
USB и задължителния за такава инвестиция UPS.
2. Дествителната резолюцията е "1600 by 1200 pixels true 32-bit color - " наложи се да уголемявам шрифтове и икони все едно съм
пенсионер от запаса.
velinov, не си прав, че Cintiq-a грее! По скоро е с телесна температура, което го прави доста приятен за докосване ...хехехе...
Поведението и на трите вида писалки е адекватно, като при Intious-a, отчитат наклон и дори излишна сензитивност.
Това е от мен." _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
|
Върнете се в началото |
|