Graphilla.com :: Преглед на тема - Дарявам дърт CRT монитор

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дарявам дърт CRT монитор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:07 am    Заглавие: Дарявам дърт CRT монитор Отговорете с цитат

Тъй, след като от вчера оборудвахме сестра ми с TFT за рождения ден, то сега е време да я отърва от една стара 17-ка IBM, монитора е ДОСТА тъмен и става да бъде сложен на някой рутър, досовска конзола или да го подарите на зла тъща да се мъчи...

Понеже сестрата има някакви романтични чувства към монитора го дарявам срещу удостоверение от една (с цифри: 1) бира. Условието е, който го взема да дойде до вратата с негов транспорт и да си го откара :)

За контакти - на Л.С.

P.S. Ако никой не се обади до понеделник-вторник, няма да се сърдя, просто ще иде в кофата или за

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 11:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ako go dokarash do tozi variant /kofa de :)/ idvam da go vzema, pa moje i dve biri da imash :)))
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 12:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да използвам и аз темата, имам един HP 17" 1024x768x75Hz - запазен, работи си на 6, ако на някой му се стори малко тъмен, може да се регулира и т.н. Та ако на някой му трябва, да дойде да го вземе - София, Гео Милев. Иначе и аз като snooper, ще трябва да го хвърля, че само ми заема място :(
mira

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе не по темата, ама сега се сетих.
Преди време бях в една фокус група (каквито е модерно да се правят напоследък) и си приказвахме за sustainable lifestyle. Та едното от питанията беше свързано с рециклиране на телевизори и дали компанията производител или прекупвача може да предлага такава услуга като част от маркетинговата им стратегия. Демек като си купуваш новия телевизор от тях няма да се кахариш къде да го хвърляш, а те ще го рециклират вместо теб, когато му дойде времето. Щото тука се оказа, че трябва да си плащаш за това.
Та за мене това беше една напълно нова идея и нямах никакво мнение по въпроса, защото за 20 и кусур години аз не съм видяла нито 1 изхвърлен/рециклиран телевизор.
Какво ги правим тея неща в БГ като си купим нови аджеба?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mira написа:

Какво ги правим тея неща в БГ като си купим нови аджеба?

Караме ги на село, поливаме ги с бензин, и ги палим!!!

:))))))

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз имам малко опит с това
Знаи какво се прави
ако хвырлиш цлия монитор посред бяла ден, идва пырвия сиганин и пита "Бате, тел'визора работили?" Само кимаш и "телевизора" го няма
Вариант две - оставях го на пейката пред вас. Официално не е изхвърлен, но след 10 минути го няма там
Вариант три - изтърбушваш го! кутията става за кошче, клетка за морско свинче или канрче. За аквариум не става - пробвано е;-)
вытре има доста болчета които влизат в употреба. другите части ги хвърляш.
единственото задылжително е да счупиш тръбата на катода(вътре има вакум)
Тогаз не могат да те пипна за нищо.
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мииии... отиват в гюма, обикновено. :)

В щатите първия ден питах един колега чужденец откъде мога да си купя евтин комп да ползвам нета в квартирата и той на другия ден ми домъкна една съсвсем сносна машина и монитор... като попитах това стария комп ли му е, каза "От боклука бре, тука като си вървиш и можеш да видиш всичко до вратите - отделно има сайт, където като изхвърляш нещо си пускаш обява на кой адрес е, та търсещите да си го намерят без много обикаляне..." - и да им се не види, после ходих на гости на хора, чието цяло оборудване от мебелите през комповете до пердетата беше "от боклука", но далеч не се различаваше от това в един нормален дом на човек с яхта по-къса от 10 метра...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз оставям старите чаркове в мазето, все ще се намери някой /поне веднъж в месеца/ да го разбие и да го изчисти от боклуци :)
mira

МнениеПуснато на: Пет Яну 18, 2008 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
Другия път като ме питат ще им кажа. :Р
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети