Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bluelemon

|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 3:23 pm Заглавие: Варна морето сините вълни... |
|
|
Явно ми се е приходило за риба на морето :) For fun!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Интересна работа. Навявами някакви чувства. Нещото което бие на очи е хоризаоталната летва. Ако я смениш с нещо по-неутрално мисля,че бъде по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 6:44 pm Заглавие: |
|
|
яко е станало .. даже кофата с риба вече ври :) гледам пара излиза от нея _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 1:02 am Заглавие: |
|
|
От всички неща само пода и страните на стола са текстурирани без забележки, обаче пък цялото нещо си носи цялостно чувство и като композиция, и като гама, и наистина си е морско, което е важното:) Браво! Нещо куца в ГИ-то, губи ми се оклузията/засенчването където обектите се доближават един до друг/стоят на пода. Също седалката ти е изцяло хоризонтална, можеш да пробваш да свалиш малко камерата. Пак браво за настроението - то е по важно от детайлите:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Чет Фев 07, 2008 10:41 am Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички! Малко като ми отлежи мога да оправя нещата, че зациклих вече и накрая съм поптретупал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|