Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 1:48 pm Заглавие: |
|
|
ne e vqrvo ....... samo za edna govorq _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Хм ми знам ли аз никога не съм имал такъв проблем ако е на една страница. Ако са две вече със сигурност го има. Явно имам някъв хеви маафака цорел дет не е бъгав. Мигър :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
gopher's написа: | .. Явно имам някъв хеви маафака цорел дет не е бъгав. |
Това малко като извънземните - всички са чували за тях, но тия дето са ги виждали, са в специализирани заведения...
Та щом виждаш Корел без бъгове....;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Ми отчасти не е ;) в смисъл поне тези, за които говорят хората при мен са частични или при други ситуации. Това с брейкването на възли примерно при мен не се получава, когато кънвъртвам във фил, но се получава, когато тримвам по-комплексни обджектс :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 2:13 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ама произвеждат ли го това нещо Корел още? |
Аз им се примолих. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 2:43 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | fatwalker написа: | Дримчо, Илюстратора има същите бъгове за съжаление има още пасти да яде докато стигне Корел Х3 или Х4 за твое сведение :) |
Абсолютно съгласен - докато Ила стигне Корел по бъгове, още много хляб има да изяде;-) |
:))) mdaaa _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Той ша доди. Само да си изпие винцето... _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 7:24 pm Заглавие: |
|
|
дойде... ся ще погледа малко сеир... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:09 pm Заглавие: |
|
|
таз тема не беше ли табу едно време, или сте забравили? :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:21 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз исках да обсъдим новата версия, въпреки че предполагах, че ще се стигне до тук... _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:45 pm Заглавие: |
|
|
сметам с тва спора за приключен :)
айде сега само корелджиите тука, друговерниците до стената
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 9:02 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | сметам с тва спора за приключен :) |
Та викаш, който е с два леви крака и Илюстратор да му дадеш, все ще обърка нещо;-Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Aз владея и двете програми, Корела по-слабо. Спорът е безсмислен. И Ксара съм пробвал на триал версия. Нямам възможност точно сега да прегледам линка в първия пост, моля да ми кажете:
1. Меш Туул-а на Корел по-добър ли е от този на илюстратор ? Ако да, какво точно му е по-доброто ?
2. Има ли Outline Offset Gizmo както на Ксарата, да не се налага да въвеждаш стойности на сляпо като в Илюстратора ?
3. Къде аджеба е меш туула на Ксарата или каквото там го замества ?
4. Един и същи vector artwork- примерно векторизация на снимка, направена във всяка от трите програми, какъв е нейният краен размер в килобайти ? Някой правил ли е подобен експеримент ?
5. Защо именно безиетата в Корела да са по-добри от тези на Илюстратора ? Как би изглеждал идеалния безие контрол на идеалната векторна програма ?
ПС: Отговори от по-малко от примерно 2 изречения трудно ще ми свършат работа. Ако искате, моля аргументирайте се.
Благодаря предварително. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 10:13 pm Заглавие: |
|
|
А аз просто се бъзиках с Бат Тумби...;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 10:26 am Заглавие: |
|
|
Въпросите ми все пак си остават...
Иначе в моите представи докато не е сигурно дали Корела или Илюстратора е по-добрия векторен редактор, не би могло да има никакъв спор дали Фотошопа или някой друг е най-добрия растерен редактор- Фотошоп води много сериозно. Илюстратор е по-тясно свързан с Фотошоп отколкото Корел. Следователно... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 10:30 am Заглавие: |
|
|
сериозните програми имат сериозни бъгъве, фейс ит.
Ако някой намери мощна програма без бъг значи не е изтискал и на половина възможностите и ;p ... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
irf написа: | .....илюстратор е по-тясно свързан с Фотошоп отколкото Корел. Следователно... |
Винаги съм твърдял че тва е замислено само кат плъгин към шопа :-P
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 9:27 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | irf написа: | .....илюстратор е по-тясно свързан с Фотошоп отколкото Корел. Следователно... |
Винаги съм твърдял че тва е замислено само кат плъгин към шопа :-P
:)) |
Аз пък си мислех, че е плъгин към Paint.
Не можах да разбера какво точно се обсъжда в тази тема за Х4?
irf, умни въпроси задаваш, ама като няма непредубедени юзъри да ти отговорят...
Поне за т.4 мога да потвърдя, че с Корел съм получавал по-голям векторен файл от AI. Не ме питай защо - не знам.
Но "векторизация" се дели и на две неща - другото е autotrace със една от многото ръце на Корела - CorelTrace. Там вече не знам аналогия в илюто. Освен може би плъгин от типа на G-Mesh.
.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Ми замисъла беше да се обсъдят новите неща и като цяло кое е по-добро или по-лошо, в сравнение с предните версии :) На мен от тези няколко дни ползване ми направи впечатление, че е малко по-тромав, а не би трябвало понеже новите неща не изглежда яко изчислителни. Може да е от новия интерфейс ;) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Chiz, как така не си чувал за Live Trace...много добра придобивка в илюстратора..лично съм тествал специално трейса на илюстратора и този на корел... 50/50 абсолютно непредубедено.
И каккто винаги съм казвал, Корел е програма която може всичко, но не както трябва! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|