Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SNUFF

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 11:56 pm Заглавие: няква глупост |
|
|
става ли за нещо.... слагах нойз уж за "по-риъл", ма май стана прекалено много.... абе няма да е зле да метнете по някоя критика...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 12:50 am Заглавие: |
|
|
много къфф да е тоя нойс, сложи нещо за тази цел, филм грейн.. dither _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 7:39 am Заглавие: |
|
|
а иначе, като махнем нойса, бива ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз го зяпам от вчера. Това колко е голямо, така като мащаб? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 3:26 pm Заглавие: |
|
|
Идеята не е нова но пък imo носи на експлоатация и могат да се получат настина фън вариянти :> .. днес нещо не ми се бачка та реших да се поразсея на гръб на твойта идея :> .. та мисълта беше че повечко детайл няма да му навреди :]
според мен 4х големи вентилатора биха стояли по добре .. :> ( мързи ме да ги рисувам за тва е и имба визуализацията долу :P)
btw един колега дори даде идея за седалка от мотор :> _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 3:31 pm Заглавие: |
|
|
абе аз питах за мащаба, щото капачката на резервоара (???) и антенката отпред ме карат да се замисля за радио управляема играчка. Което откъм детайл го прави що годе добре. Обаче текстурите са като на голям кораб, та не се знае.
@Boteff Готина разработка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
аз си го представях около педя-2 в дължина
Ботефф, готино, наистина
и ясно, наистина детайл липсва, въпреки, че е малко като размери; не го бях доизмислил ....
мерси на всички ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 8:43 pm Заглавие: |
|
|
според мен само ще спечелиш ако доразвиеш концепта на ботеф! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз не мисля така, ботевия вариант е малко по-комерс, детайлите са познати като стил и ще загуби като оригиналност, макар да стане много по-про.
Нищо срещу теб, Ботефф, знаеш.
Има нещо идиотско като дизайн, нещо си се притеснявал да го изведеш докрай обаче. Давай направи го шантаво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 9:58 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Аз не мисля така, ботевия вариант е малко по-комерс, детайлите са познати като стил и ще загуби като оригиналност, макар да стане много по-про.
Нищо срещу теб, Ботефф, знаеш.
Има нещо идиотско като дизайн, нещо си се притеснявал да го изведеш докрай обаче. Давай направи го шантаво. |
няма спор .. неговото граничи с арт .. докато мойто е наистина леко ''конвейр'' made ;] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 10:08 pm Заглавие: |
|
|
лошото на арта му е че требе мнооол работа докато го измислиш да е адекватно и кретенско в същото време. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 10:21 pm Заглавие: |
|
|
тоест се опитвате да ми кажете да си доразвивам работите и да мисля кво правя, или че бутам в грешна посока :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 19, 2008 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Имай концепция. Какво точно правиш.
Това е нещо като конституция на това ти произведение.
1. Ще са обосновани ли технически или ще са тотално нелогични и шантави тия пчели?
2. Кой ги е направил и защо?
3. и др... и др....
не е речено да пишеш фермани, просто да си сигурен че някъде там където ти се намират идеите се съдържа и тва инфо и винаги да се обърнеш към него.
И да кажеш че някое от тия неща не са от значение пак е силен отговор. Означава че правиш това което си решил. Просто решаваш че няма значение или че така ти харесва.
Лошото е някой да те пита защо тва е така и ти да кажеш " Ми бъ ли му мамата....? " Трябва да знаеш всяко нещо защо е такова каквото е.
Всичко това, всичкия този зор е вложена енергия която да я инвестираш в тази картинка. И после тя кефейки някой му я придава.
Ако просто бичиш некви неща за гледане няма под черупката нищо.
Тва което в момента се вижда е потенциал за нещо. Аз поне така виждам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Dobur start. Otpusni se i dorazvii koncepta kakto kazaha horata po-gore. Vnimavai da ne prekalish s detailite. Lesno se stiga to tam. Napravi go kakto ti haresva na teb. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
vlad74 написа: | Dobur start. Otpusni se i dorazvii koncepta kakto kazaha horata po-gore. Vnimavai da ne prekalish s detailite. Lesno se stiga to tam. Napravi go kakto ti haresva na teb. |
Exactly! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|