Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 7:19 pm Заглавие: Pepsi lemons |
|
|
канех се да ги пускам наведнаж та ето го третото което е и най-старо от трите и е от 2 части
 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 3:59 am Заглавие: |
|
|
Допи ми се Пепси. Само това мога да кажа. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 4:37 am Заглавие: |
|
|
е т'ва вече е шес'
дай инфо, капките и мехурчетата по чашата партикълс ли са?
мокрото по масата - флиуди?
ледените кубчета са мн. яки В чашата. над течността са вероятно единствения слаб момент по картинката
bg - ми е леко постен с плочките, но това допускам че е пресметнато така
визията като цяло седи бистро, и това ме кефи най-много от всичко! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 4:38 am Заглавие: |
|
|
"флуиди" да кажа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Много свежо излъч3ване. Както се кажа бистра картинка, приятни цветове.
На пасове ли е рендвано, защото ми се струва че лимончетата не се отразяват нито в чашата, нито в капките по земята, но това не е толкова съществено.
Поздравления още веднъж!! _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 1:53 pm Заглавие: |
|
|
сега като го гледам пак, мисля че може и да се резне малко от дясно композицията.
но е много добра работа, точно за пепси е, има си и характера |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 7:54 pm Заглавие: |
|
|
>>> моето мнение е, че...
може би ако и първата картинка беше на бял фон вместо с тия сини плочки или там каквото е, щеше да изглежда по-свежо...
+ "ръцете" и "краката" на лимончетата ако имаха втори слой от това бялото /нзм как се казва/ както е при устата, щяха да изглеждат по-убедително,
точно както при истинска кора от лимон... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
opa. ей ме.
капките по чашата и лимоните са редени със скрипт който трасира от камерата към списък с обекти. срещне ли повърхност от посочените обекти слага капки с рейндж от - до по големина
мокрото по масата е моделирано на ръка.
за повърхността на течността, еми правена по снимков референс, както за цвета на балончетата/пяната така и за матовостта на кубчетата.
бг - е постен да. в случая бяха дали конкетно изискване да бъде както е на друг конкретен постер който вече е правен за Pepsi. Задачата беше да е като него.
@ Vrabchev - лимоните са рендвани на пасове. Но това че се усеща не е от недоглеждане съвсем. Когат се отразяваха лимоните в капките, същите изглежда много кретенски. като малки жълти очички които гледат нанякъде :-/ В интерес на истината има един отрязък по чашата в който можеш да видиш гръбчето на долния/държащия лимон.
@ Dinya - за композицията. поради това че от нас излиза само тази част от изображението, нямаме финалното изображение което е с надписи, лога разни дизайнерски елементи, dare for more и разни други благинки. И по хубаво, щото не сме никак грамотни в тая част. Искаме ги от агенцииите или продъкшън студията за да ги имаме като архив но в постоянното препокриване на проекти някак си тва да ни ги дадат престава да е приоритет, първо техен пък после и наш.
Та в крайна сметка става като с вълка и приста. Няме финалния вариант, имаме само до там където сме били ние. За това често композициите са странни. Имат в повече щото "Абе сложете малко отстрани, да има. Никога не знаеш"
@ Hicks тука идва същината на нашия пропуск. Дебелината на кората. Цвета на вътрешната част. Определено неща които трябваше да направим. Сега седят като от тенеке малко.
И още нещо, така и не останах доволен от цвета на лимоните до чашата, даже тия дни понеже ме дразниха, пробвах да ги променя и пак не стана както трябва. Изчанчена работа. Долните ме кефят много повече. Тяхната идея е, че се изрязват и се лепят на билборда който всъщност е горната картинка. Един вид висят от рамката. Всъщност горния от долните лимони държи долния от горните за крака. Ма и тва го нямаме финално. Билборда го имаше на спирката на орлов мост в посока ендека. Естествено първата работа на буберите беше да откъснат краката на висящата част. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
howlymark
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Chashata, pepsio vutre i limonchetta sa extra. BKG (sinite plochki) sa ubiistveno gadni kato cviat i ubivat compoziciata. Ima neshto kofti v gornata chast na cancheto na pepsi, metalnata chast bez shtampa. Textrurata ili reflekciite. Ne e fatalno, mianava i taka spokoino. No sinite plochki mu razkazvat igrata koeto e jalko zashtoto kato cialo e susvsem prilichno i mojeshe da izglejda zavursheno. Ima li animacia da se vidi dvijeneto na limonchetata i integraciata na compvaneto ili e poster?
P.S. S ogled na jestokite zaijdania v foruma
N.B. Mnenieto e personalno bazirano na opita mi. Ot nikogo nishto ne iskam, ne durga i da se vslushvat v suvetite mi. Vseki sam si pravi smetkata koe mu vurshi rabota i koe ne ! Tuka ne e detska gradina. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 11:29 pm Заглавие: |
|
|
спокич аз тея дет се заяждат си ги знам.
постер е, а металната част пластмасова ли ти се вижда?
а за синьото в БГ, и аз не се кефя. във финалния вариант има лека цветова корекция и винетиране, но го нямаме.
10x _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 10:34 pm Заглавие: |
|
|
ами и аз да кажа и моето некомпетенто мнение ...
от техническа гледна точка си е екстра всичко .. но се чудя не е ли било по-лесно да се снима една чаша , кутия и два лимона :) ?
сигурно е за да са в стила на рекламата .. _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|