Graphilla.com :: Преглед на тема - az moa li da wi

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

az moa li da wi

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 1:17 am    Заглавие: az moa li da wi Отговорете с цитат

e, towa beshe prosto edna druveska zakachka ako moa taka da se izraza... ne che ne moa da wi deto se wika, ama ne e nazrql nqkak momenta... ta mevdu birite, krenwirshite i drugite putki majni deto posred nosht me syprowovdat w tyrseneto na edin po-dobyr swqt, buda, neizdadenite romani na chandler i t.n. reshih da potyrsa i experten sywet. da, uwavaemi sykooperatori - az ne moa tworq... a w posledno wreme oshte poweche... iskam si naprawq now layout za studioto i izobshto sichko da izglevda profesionalno i edin wid 'uaaaa, kopele, tiq sa w krak s nowoto wreme' obache kato sedna i ne staa. inache w glawata mi samo klientski shit - za twa nqma grivi - za wsichki moga da sytwora po neshto, ama za sebe si ne moga. zatwa molq wi sa, kavete ot toa layout moe li da stane neshto chitawo ili da se chesha po-dylboko po temeto...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
achko

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 1:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abe probval li si da sedne6
da si pomisli6 kakvo 6te pravi6, da si nadraska6 ne6to s moliv4e vyrhu bql list, posle da namaca6 ne6to, da go ostavi6 da prestoi den dva i pak da go pogledne6?

izob6to da pocyka6 pove4e ot 30 min bez da se zadylbo4ava6 s filtri kolaji i tn?

znam 4e ni6to ne kazah po temata ama tova ne e 6toto iskam da se zaqjdam
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pro_01

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da, probwal sym... do 1999-ta taka pochwah neshtata... posle sprqh da gi pochwam taka shtoto mi e mnogo po-lesno da gi pochna w photoshopa... btw toq layout go mycha nad mesec... posle edin den otidoh da widq ko sa naprajli shwabite ot http://www.clandrei.de i se hwanah za glawata shtoto e dosadno blizo... i sywsem spekoh... ej za twa se chudq...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gradinko

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 2:38 pm    Заглавие: стига бира, повече джойнт! Отговорете с цитат

харесва ми геометрията, точно такива поленца с точно такива рамки не съм виждал. не ми харесват цветовете, но може да е защото още нямам деца и не се разтапям в умиление пред розовко и синичко.

не ми харесва, че ползваш главни букви в навигацията, нарушава облика на думите и е безсмислено колкото точка на заглавие в края. и шрифтът не ми допада, бих сложил по-малък, но по-ясен, най-добре някой универсален пикселен, като small fonts, dpix, ms sans serif - те за тва са правени, да се четат лесно от екран. бих оставил много повече място между думите от навигацията и края на цветното поле под тях.

чертите вдясно са извън стила на сайта. махни ги и центрирай цялото нещо, вместо да го продължаваш насила.

мисията ти със сигурност не е чак толкова суперважна и интересна, че да е на второ място в таз претрупанка навигация. що не я разкараш като пасажче текст в about us?

what the fuck is rfq?:)

да не останеш с впечатление, че не ме кефи, от толкова критика! ако не ме, нямаше да поствам изобщо:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pro_01

МнениеПуснато на: Пон Юни 16, 2003 11:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi to i az nqmam deca, ama ne mi prechi heh...
a misiqta obiknoweno e edno ot naj-wavnite neshta sym zabelqzal w takiwa sites shtoto tam si izliwash wsichkata marketingowo-pr ideq deto q imash... demek tam otwarqsh ochite na klienta shto tochno ti si picha... ili pone az taka mislq ;-)
a rfq = request for quote...

tnx inache ;-)
Върнете се в началото
gradinko

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 1:16 pm    Заглавие: мисията, ах мисията! Отговорете с цитат

мисията на месията е да си пълни кесията:)

аз все си мисля, че това, което си правил досега, е най-важното, и то трябва да убеди клиента, че ти си the dude. любимото ми меню за дизайнерски сайт е:

about
gallery
contacts

request for quote = колко струва, предполагам. eschew obfuscation, шегуваше се един от любимите ми преподаватели по политика. за незнаещите английски обяснявам шегата: obfuscation е използването на претенциозни думи за прикриване на смисъла, и е сама по себе си много претенциозна. eschew пък е претенциозна дума за "избягвайте". хаха.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 6:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

w toia kontekst nai dobria design e dobre prodadenia :))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети