Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 1:16 am Заглавие: |
|
|
Abe, purvoto naj-mi dopada, ama i vtoroto e gotino, makar da mi idva malko abstraktno...Jivotin4etata neshto ne sa mnogo fun ;)..No purvoto e nqkvo veliko :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Abe, purvoto naj-mi dopada, ama i vtoroto e gotino, makar da mi idva malko abstraktno...Jivotin4etata neshto ne sa mnogo fun ;)..No purvoto e nqkvo veliko :) |
Ne znam koe kak ti idva, no spokoino mozesh da se pou4ish ot vsi4kite kak se risuva. koeto se otnasia i za men razbira se. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Страшни са, последното най ми харесва като че ли, особено кръговете във водата.. И задникът много як, изобщо много сръчно нарисувано всичко, евала :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 6:13 pm Заглавие: |
|
|
Keka bravo qki sa mnogo :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 9:31 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Страшни са, последното най ми харесва като че ли, особено кръговете във водата.. И задникът много як, изобщо много сръчно нарисувано всичко, евала :) |
Абе тоя пич се гъбарка с нас. Морг, я погледни задника от коя година е. Те и другите са от тази епоха ... без първото май.
Защо показваш залежала стока бе Вичо ;-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2003 10:15 pm Заглавие: |
|
|
хехех....ееее..стелко, мн гаден бе :)) ко значение годината.. тряа малко живне тука, да има купон ве... а за 1-вото са лъжеш :)) и то тогаз... :Р пък ся съм на тема масло.. ма няам с ко да снимам ;( абе като докопам някъф фотоапарат, ша постна ;) ти земи пусни и ти нещо рисувано, откога не съм виждал ко прайш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|