Graphilla.com :: Преглед на тема - ZBrush първи опит

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ZBrush първи опит

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vnnikolov

Местожителство: Sofiа

МнениеПуснато на: Нед Мар 23, 2008 4:35 pm    Заглавие: ZBrush първи опит Отговорете с цитат

Хех, много забавна програмка се оказа, ама малко съм като пиле в кълчища. На повечето може да ви се стори смешно и глупаво, ама за пръв път отварям 3д програма и докато открия как да напасна няколко subtools ми се е&@ $_*_$@ , пък после като си отворя файла си виждам само основния tool - тиквата, а тия "боцките" по челото се затриха някъде и виждам всичко заедно на един флат-нат леър, който не мога да едитвам :-(
Затова го зарязах дотук, искаше ми се още малко детайл да вкарам, ама ...
Иначе много готино се моделира, все едно рисуваш :-)
Трябва да позяпам тутс ми се струва.
Критики и препоръки са добре дошли

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Нед Мар 23, 2008 6:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много безформена е тая глав, нямаш основни/фундаментални части от нея, цялото е като балон с вода. детайлите на тоя етап са безмислени според мен, изобщо не помагат.. като почваш да моделираш започни от череп ако ще правиш човешка глава, ако не, пак от череп и след това стилизирай ако решиш.. в момента предполагам че е половин милион полигона тая глава а по нея няма никаква информация освен заявка за нос и нещо като очила..
погледай туториали и наблегни на анатомията, щото на 3д си личи пъти повече липсата на знания отколкото на 2д:)
успех все пак..
SNUFF

Местожителство: Munich

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2008 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="DJ_CyberGod"]щото на 3д си личи пъти повече липсата на знания отколкото на 2д:)
май доста вярно... и все пак когато имаш някакъв опит с едното, след известен период би трябвало и другото да започне да ти се отдава. Така мисля аз де (и тая надежди за 2д-то :D ). Тъй че след няколко тона туториали, когато вече си свикнал с програмата, ще започнеш да се чувстваш добре и сам да виждаш кое куца. Успех!
ПП - специално за ЗБръш 3.1 - http://www.kurvstudios.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=ZB-T001-0003&Category_Code=01-02-07 . Имам го и по-безплатен, ако искаш :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети